pil ram arka kamerada z2 önde donanımsal olarak,m8 ise 5mp lik ön kamerasıyla size bolca selfie çektirir.yazılım demeyin zira yazılımda androidin esnekliği sayesinde arayüzü neredeyse istediğimiz her telefona taşıyabiliriz unutmuşum bir de z2 de tuza suya dayanıklılık varmışDostum m7 yerine m8 mi yazacaktin ha eger m7 ile z2 yi kiyasliyosak z2 cok onde ama m8 ile z2 ise ben m8 derim
yok elimde m7 var ve bunu z2 ile kafa kafaya takas yaparmısın diye teklif geldi bende bi danışayım kullanan bilen insanların yorumları benim için daha önemli
Bu sene z2-z3 cikti vs vs ama m7- ile m8 arasinda ki zamana bakin htc cihazlarini eskitmiyo ki guncelleme destegi cok iyikac sene onceki m7 bile hala kullaniliyo ama onun muadili xperia z samsung s4 sisme yapiyo ki jalitedecortada hani ben htc fani degilim hic htc de kullanmadim sadece cevremdekilerden kullandim ama eline alinca farki hissediyosunpil ram arka kamerada z2 önde donanımsal olarak,m8 ise 5mp lik ön kamerasıyla size bolca selfie çektirir.yazılım demeyin zira yazılımda androidin esnekliği sayesinde arayüzü neredeyse istediğimiz her telefona taşıyabiliriz
bence takas et eğer öbür cihazın bir kusura yoksa
z1 compact ı da ekleyelim o listeye o da 2014 de çıktı.yeni cihazın çıkması o ürünü eskitir mi donanımızın daha az verimle mi çalışır güncelleme demişken sony de söz konusu xperia z ye güncellemeyi verecek (gsmarena verisi) şişme olayını şimdi araştırdım s4 ün ciddi sıkıntısı var xperia z de muhtemelen aynıdır merak ettiğim bir husus telefonu elinize alınca hissettikleriniz arayüz kaynaklı mı yoksa malzeme kalitesi mi?Bu sene z2-z3 cikti vs vs ama m7- ile m8 arasinda ki zamana bakin htc cihazlarini eskitmiyo ki guncelleme destegi cok iyikac sene onceki m7 bile hala kullaniliyo ama onun muadili xperia z samsung s4 sisme yapiyo ki jalitedecortada hani ben htc fani degilim hic htc de kullanmadim sadece cevremdekilerden kullandim ama eline alinca farki hissediyosun
Malzeme hocam z yi saymayin bile kapak falan baya kiytirik geldi bana sevmedim onu simdi eskitmeden kastim su sen bir mini bir buyuk cikarirsin senede eyvallah misal one one max z1-z1c ama senbi senede z2-z3 s4-note3-s5-note4 tanitirsanz1 compact ı da ekleyelim o listeye o da 2014 de çıktı.yeni cihazın çıkması o ürünü eskitir mi donanımızın daha az verimle mi çalışır güncelleme demişken sony de söz konusu xperia z ye güncellemeyi verecek (gsmarena verisi) şişme olayını şimdi araştırdım s4 ün ciddi sıkıntısı var xperia z de muhtemelen aynıdır merak ettiğim bir husus telefonu elinize alınca hissettikleriniz arayüz kaynaklı mı yoksa malzeme kalitesi mi?
o cihaz eskimis olur
kasmasa bile eskimis olur
bakiyoruz m7 3-4 ay once hala 1500 etiketten satiliyordu donanimi kotu olmasina ragmen fiyati dusmuyodu iste bu apple politikasi gibi dusun kaliteli urun tek urun ve gec eskitiyolarHa birde sony zye guncellemeyi verecek ama ne zaman verecek htc diyorki nexus guncellemeyi aldiktan 90 gun sonra elinde guncelleme ben nexustan memnunumz1 compact ı da ekleyelim o listeye o da 2014 de çıktı.yeni cihazın çıkması o ürünü eskitir mi donanımızın daha az verimle mi çalışır güncelleme demişken sony de söz konusu xperia z ye güncellemeyi verecek (gsmarena verisi) şişme olayını şimdi araştırdım s4 ün ciddi sıkıntısı var xperia z de muhtemelen aynıdır merak ettiğim bir husus telefonu elinize alınca hissettikleriniz arayüz kaynaklı mı yoksa malzeme kalitesi mi?
o siralar z1 cok hosuma gitmisti pat z2 cikti z2 sorunlu falan derlerken aha z3 geldi 
sırf bunun üzerine neden bataryalar şişer diye araştırdım "Orjinal olan bataryalar da şişebilir ancak bu genellikle 2 yıldan fazla kullanılan ömrünü doldurmuş pillerde olabilmektedir." böyle bir ibare var yani htc one da da şişecek ama daha kaliteli ki daha dolduran yok henüz nette htc one batarya şişmesine düzgün sonuç bulamadım şimdi mantık apple ın stratejisine benziyor ancak bir fark var ios hemen hemen aynı donanıma sahip androidlerin yapamadıklarını yapabiliyor iphone 4s(512mb ram 0.8ghz dual core cpu) in 1080p video çekebilmesi s3 mini(1gb ram 1ghz dual core cpu) nin çekememesi zira arada kendilerinin geliştirdikleri bir işletim sistemi var.bir sürü yeni ürünün çıkması bize yarıyor aslında fiyatların düşmesi mi bize yarar yoksa yüksek kalması mı şayet bu işten ticaret yapmıyorsanız.güncelleme olayı iyiymiş 90 gün sonra sony nin sonradan yan çizdiği oldu bazı modellerde(xperia u,xperia sola) ekleme: z4 yolda diyorlarMalzeme hocam z yi saymayin bile kapak falan baya kiytirik geldi bana sevmedim onu simdi eskitmeden kastim su sen bir mini bir buyuk cikarirsin senede eyvallah misal one one max z1-z1c ama senbi senede z2-z3 s4-note3-s5-note4 tanitirsano cihaz eskimis olur
kasmasa bile eskimis olur
bakiyoruz m7 3-4 ay once hala 1500 etiketten satiliyordu donanimi kotu olmasina ragmen fiyati dusmuyodu iste bu apple politikasi gibi dusun kaliteli urun tek urun ve gec eskitiyolar

Oo kardes sen cok yanlis anlamissin sismekten kastim telefonun isletim sisteminin yavaslamasi samsung kronik touchwiz sorunusırf bunun üzerine neden bataryalar şişer diye araştırdım "Orjinal olan bataryalar da şişebilir ancak bu genellikle 2 yıldan fazla kullanılan ömrünü doldurmuş pillerde olabilmektedir." böyle bir ibare var yani htc one da da şişecek ama daha kaliteli ki daha dolduran yok henüz nette htc one batarya şişmesine düzgün sonuç bulamadım şimdi mantık apple ın stratejisine benziyor ancak bir fark var ios hemen hemen aynı donanıma sahip androidlerin yapamadıklarını yapabiliyor iphone 4s(512mb ram 0.8ghz dual core cpu) in 1080p video çekebilmesi s3 mini(1gb ram 1ghz dual core cpu) nin çekememesi zira arada kendilerinin geliştirdikleri bir işletim sistemi var.bir sürü yeni ürünün çıkması bize yarıyor aslında fiyatların düşmesi mi bize yarar yoksa yüksek kalması mı şayet bu işten ticaret yapmıyorsanız.güncelleme olayı iyiymiş 90 gün sonra sony nin sonradan yan çizdiği oldu bazı modellerde(xperia u,xperia sola)

Oo kardes sen cok yanlis anlamissin sismekten kastim telefonun isletim sisteminin yavaslamasi samsung kronik touchwiz sorunu
Fiyatin dusmesi bize yarar dogru ama o cihaz eskimeden hic bi marka fiyat dusurmuyo iste oyle dusuk olsa cok iyi olur ben hala malzeme kalitesi olarak htc yi savunuyorum ha sorarsan htc den sonra hangisi diye sony tabiki sonra plastik telefonlar gelir
Hocam kıssadan hisse HTC android mahallesindeki cool çocuk![]()