Ios 7.1.2 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

samiaskder

Üye
    Konu Sahibi
Ios 7.1.2 yardım
1 Slm arkadaslar ben iphone 4 8gb 7.1.2 cihaz aldım ios7 sevmedim acaba ios6 ya cevirebilirmiyim

2 bu iphonemi jealbreak yapmak için internet gereklimi benim internetim yokta internetsiz olursa nasıl yaparım resimi anlatım varnı acaba arkadaslar

3 jealbreaksiz bazı yerlerini degistirebilirmiyim acaba

4 iphonelerde alt şarj yerinin orda kaç tane hapisler var benim haporlerin sesi az çıkıyorda

Yardım edin lutven

silivriserdar

silivriserdar

Üye
1 Slm arkadaslar ben iphone 4 8gb 7.1.2 cihaz aldım ios7 sevmedim acaba ios6 ya cevirebilirmiyim

2 bu iphonemi jealbreak yapmak için internet gereklimi benim internetim yokta internetsiz olursa nasıl yaparım resimi anlatım varnı acaba arkadaslar

3 jealbreaksiz bazı yerlerini degistirebilirmiyim acaba

4 iphonelerde alt şarj yerinin orda kaç tane hapisler var benim haporlerin sesi az çıkıyorda

Yardım edin lutven
1. Sorunun cevabı evet Google'da arat bulabilirsin. iOS 7 den iOS 6 ya dönüş var.
2. Sorun internet gerekli dosyaları jeal break aracı vesaire inmesi gerek.
3. Bunu anlamadım ne gibi yerler mesela
4. 1 tane hoparlör 1 tane mikrofon

anılbaran

anılbaran

Üye
6 ya nasıl dönecek imzalar kapandı ayrıca shs kaydı durumu var.Direk dönemez .Genel yöntemler 7 ilk çıktıgında beta iken dönülüyordu.Bir kaç farklı yöntem vardı hala işe yarıyor mu bakmadım hatta bi pro vardı ired olabilir tam hatırlayamadım şimdi

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt