Tavsiye Android Telefonlarda Müziği Resmiyle indirme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

nuhatd

nuhatd

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonlarda Müziği Resmiyle indirme yardım
Arkadaşlar Ben cep telefonuma müzik indirmek istiyorum yalnız müzik indirirken müzik bilgileride gelsin istiyorum.Fotoğrafidir tagidir fln filan

Ben uygun program bulamadim

Sizlerde var mi??

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Buyur Ben Bunu Kullanıyorum ;

İndir ;
:)

kemiksesi

kemiksesi

Üye
Arkadaşlar Ben cep telefonuma müzik indirmek istiyorum yalnız müzik indirirken müzik bilgileride gelsin istiyorum.Fotoğrafidir tagidir fln filan

Ben uygun program bulamadim

Sizlerde var mi??
Ayri ayri program kullanmana gerek yok musixmatch candir butun bu dediklerini yapar edit song info dedigin zaman ayrica album kapaklarini da indirir ve sarki sozleri de ekranda cikar widgetleri de efsanedir sarkiyi dinleyip adini ogrenme ozelligi de vardir ve en guzel yani ucretsizdir power amp a para verenleri anlamiyorum zaten bu uygulama varken ben varsayilan muzik playeri devre disi biraktim bunu kullaniyorum

nuhatd

nuhatd

Üye
    Konu Sahibi
Ayri ayri program kullanmana gerek yok musixmatch candir butun bu dediklerini yapar edit song info dedigin zaman ayrica album kapaklarini da indirir ve sarki sozleri de ekranda cikar widgetleri de efsanedir sarkiyi dinleyip adini ogrenme ozelligi de vardir ve en guzel yani ucretsizdir power amp a para verenleri anlamiyorum zaten bu uygulama varken ben varsayilan muzik playeri devre disi biraktim bunu kullaniyorum

Musixmax bende var zaten demek istediğim hani hem sarki indirme hemde bu isi gorebilecek bir uygulama ...

Deezer adli bir uyhulama buldum ama oda indrriyor ama premium hesap istiyor..

Bende telefona root attim

Muziklerin gizlendigi yere baktim ama dosyalar sifrelenmis alamiyorsun

BU KONU bakkinda bilgisi olab yardimxi olsun
Buyur Ben Bunu Kullanıyorum ;

İndir ;
:)
Arkadasim ben bunu anlamadim

avast

avast

Üye
Power amp

man20

man20

Üye
Bu paylaştıklarınızın hepsi müzik player değil mi? Arkadaş player istemiyor anladığım kadarıyla sadece şarkı indirmek istiyor resimleriyle ve şarkı bilgileriyle beraber. ve bende böyle bir şey arıyorum.

kemiksesi

kemiksesi

Üye
Arkadasim o uygulamalar yasak oldugu icin devamli marketten kaldiriyorlar hata veriyor vs. Sikintili senin cozumun bu ikisi.

Üst Alt