Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeAndroid Telefonlarda Müziği Resmiyle indirme yardım
Sponsorlu Bağlantılar
nuhatd
Üye
Konu Sahibi
Android Telefonlarda Müziği Resmiyle indirme yardım
Arkadaşlar Ben cep telefonuma müzik indirmek istiyorum yalnız müzik indirirken müzik bilgileride gelsin istiyorum.Fotoğrafidir tagidir fln filan
Ayri ayri program kullanmana gerek yok musixmatch candir butun bu dediklerini yapar edit song info dedigin zaman ayrica album kapaklarini da indirir ve sarki sozleri de ekranda cikar widgetleri de efsanedir sarkiyi dinleyip adini ogrenme ozelligi de vardir ve en guzel yani ucretsizdir power amp a para verenleri anlamiyorum zaten bu uygulama varken ben varsayilan muzik playeri devre disi biraktim bunu kullaniyorum
Ayri ayri program kullanmana gerek yok musixmatch candir butun bu dediklerini yapar edit song info dedigin zaman ayrica album kapaklarini da indirir ve sarki sozleri de ekranda cikar widgetleri de efsanedir sarkiyi dinleyip adini ogrenme ozelligi de vardir ve en guzel yani ucretsizdir power amp a para verenleri anlamiyorum zaten bu uygulama varken ben varsayilan muzik playeri devre disi biraktim bunu kullaniyorum
Bu paylaştıklarınızın hepsi müzik player değil mi? Arkadaş player istemiyor anladığım kadarıyla sadece şarkı indirmek istiyor resimleriyle ve şarkı bilgileriyle beraber. ve bende böyle bir şey arıyorum.
kemiksesi
Üye
Arkadasim o uygulamalar yasak oldugu icin devamli marketten kaldiriyorlar hata veriyor vs. Sikintili senin cozumun bu ikisi.