Yardım Note 2 Ditto Rom Müzik Çalar Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 Ditto Rom Müzik Çalar Sorunu
Arkadaşlar merhaba ben telefonuma DM3 ün son çıkan v5.5 sürümünü yükledim s5 ve note 3 özellikleri birlikte her şey güzel stabil ama müzik dinlerken kilit ekranına aldığımda müzik takılmaya başlıyor sinir bozucu bir şey bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?Bu arada wipe format felen her şey yapıldı ama nafile yinede kasıyor :(bilen yok mu ? :(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Romu paylaşan kişiye sormalısın rom ile ilgili bir sıkıntı olmalı

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
ANLADIM XDA dan indirmiştim ama yok mudur çözümü

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sanmıyorum her romda illa bir sıkıntı oluyor konuda belirt, belki romu paylaşan kişi çözüm üretebilir

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce yetmez ya :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
peki teşekkür ederim :)

sorunun nasıl düzeldiğini anlatmış CPU yükselt gibi bir şey yazmış o nasıl yapılıyor ?
ya dalga geçmiştir ya da OC (OverClock) dan bahsediyordur eğer OC den bahsediyorsa kernel yükleyip işlemciye daha fazla voltaj verip daha fazla verim alma yöntemidir
ama bu sorun (müzik çalarken takılma ekran açıkken takılmıyor yani yazılımsal) telefonun kendini uykuya alırken o kadar güç kısıyor ki telefon artık o güçle zor müzik oynatıyor bunun çözümü min frekansı en az 300 ya da 400 yapmaktan geçiyor
bu tüm 4.4.2 ve 4.3 romlarda var yani stock olsun custom olsun fark etmiyor (aosp romlar hariç onlar ayrı bir dünya bizim konumuz samsung un stock romu üzerinde değiştiklik yani modifikasyon yaparak oluşturulan romlarda busorun var)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
ya dalga geçmiştir ya da OC (OverClock) dan bahsediyordur eğer OC den bahsediyorsa kernel yükleyip işlemciye daha fazla voltaj verip daha fazla verim alma yöntemidir
ama bu sorun (müzik çalarken takılma ekran açıkken takılmıyor yani yazılımsal) telefonun kendini uykuya alırken o kadar güç kısıyor ki telefon artık o güçle zor müzik oynatıyor bunun çözümü min frekansı en az 300 ya da 400 yapmaktan geçiyor
bu tüm 4.4.2 ve 4.3 romlarda var yani stock olsun custom olsun fark etmiyor (aosp romlar hariç onlar ayrı bir dünya bizim konumuz samsung un stock romu üzerinde değiştiklik yani modifikasyon yaparak oluşturulan romlarda busorun var)

Çok teşekkür ederim CPU olayını araştırdım AnTuTu CPU Master indirdim 1000 Mhz yapıyorum hiç kasmıyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Çok teşekkür ederim CPU olayını araştırdım AnTuTu CPU Master indirdim 1000 Mhz yapıyorum hiç kasmıyor
1000 mhz ekran kapalı konumda biraz fazla
piliniz çok çabuk bitebilir en fazla 600 yapın

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
600de de kasiyor ama :(