DİTTO NOTE 2 ROM 4.4.2

Sponsorlu Bağlantılar

sallama789

Üye
    Konu Sahibi
DİTTO NOTE 2 ROM 4.4.2
ARKADAŞLAR DİTTO 4.4.2 ÇIKTI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM . 2 HAFTADIR KULLANIYORUM HERHANGİ SORUN PROBLEM GÖREMEDİM GAYET STABİL . HAYIRLI OLSUN HERKESE .

NOTE 3 ÖZELLİKLERİNİN TAMAMI ÇALIŞIYOR VE S5 KİLİT EKRANI VS EKLEMELER YAPILMIŞ ON NUMARA OLMUŞ .

DOWNLOAD LİNK

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

eyetkin

eyetkin

Üye
slm ben yükledim ama açılmadı samsung logosunda kaldı. normal rom yükler gibi yükledim sorun bendemi acaba farklı bişey yapmam mı lazım

• Beğen
Tepkiler: hasansuzgan

sallama789

Üye
    Konu Sahibi
Wipe leri tam yapmayi dene 4.3 4om dan yukl3dim bi probleme rastlamadim sarji gayet iyi kasma yok ve s5 efektleri cok hos wipeleri yapip tekrar denemeni tavsiye ederim

hasansuzgan

hasansuzgan

Üye
Evet aynı sorunu yaşadım. Defalarca denedim ama logoda takılıyo... çözüm yok mu acaba

fatih544

fatih544

Üye
Hocam ditto note3 kullanıyorum acayip memnunum bu videoda ayarlar kısmında bi hata raporu verdi tam goremedim sorun olurmu acaba çünkü stabil dediniz

hasansuzgan

hasansuzgan

Üye
Wipe leri tam yapmayi dene 4.3 4om dan yukl3dim bi probleme rastlamadim sarji gayet iyi kasma yok ve s5 efektleri cok hos wipeleri yapip tekrar denemeni tavsiye ederim

kardeş samsung logosunda takılı kalıyor bu. her şeyi denedim olmadı. bi çözüm yok mu. bilen var mı.
slm ben yükledim ama açılmadı samsung logosunda kaldı. normal rom yükler gibi yükledim sorun bendemi acaba farklı bişey yapmam mı lazım

twrp recovery 2.6.3.3 odin ile kur oluyor kardeş. bununla sorunsuz yüleniyo. ben de aynı sorunu yaşadım. bu şekilde çözdüm

eyetkin

eyetkin

Üye
twrp recovery 2.6.3.3 odin ile kur oluyor kardeş. bununla sorunsuz yüleniyo. ben de aynı sorunu yaşadım. bu şekilde çözdüm[/QUOTE]

Eyvallah kardeş ilk fırsatta denilecek.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Usta bunu simdi nasıl yukleyebilirim acık acık gorsellı bır anlatım mevcut mu elinde? Bir de bu gercektende 4.4.2 mi? Değilse atıyorum güncelleme geldiğinde kurabilirim aynı şekilde direk odinden

sallama789

Üye
    Konu Sahibi
Rom sammobile de yayinlanan 4.4.2 note 2 test romu uzerine note 3 ve s5 eklentileri kurularak yapilmis yani temelinde note 2 icin yayinlanan guncelleme var

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
peki nasıl yükleyebilirim bunu? resimli bir anlatım var mı elinde? root filan attıktan sonra oluyormus bi anlatım varsa verebilirmisin

tarkansu

Üye
ben dün akşam kurdum on numara oldu telefon,sadece tema çalışmıyor hata veriyor başka da aman aman bi hata ile karşılaşmadım.

eyetkin

eyetkin

Üye
hasan kardeş rwrp recovery nerden indirip nasıl kuruyorsun ben acemiyimde bi yerden indirdim img dosyası vardı odinle atamdım
kardeş samsung logosunda takılı kalıyor bu. her şeyi denedim olmadı. bi çözüm yok mu. bilen var mı.

twrp recovery 2.6.3.3 odin ile kur oluyor kardeş. bununla sorunsuz yüleniyo. ben de aynı sorunu yaşadım. bu şekilde çözdüm
bende yükledim tarkanın dedigi gibi bende de tema durulurdu diyor ayarlarda sıkıntı var sanki?

sallama789

Üye
    Konu Sahibi
Temayi yuklemeyince hata veriyor tema yuklerseniz hata ortadan kalkiyor zaten temalar aktif degil yukleseniz bile sadece resimler degisiyor o yuzden temayi hatadan saymaniza gerek yok :)

onesad

Üye
4.1.2 uzerine kursam sorun olurmu suan knox yok ve root ta yok cihazda.

eyetkin

eyetkin

Üye
Ewet ama ayarlarına duvar kağıdı değiştiremiyorum bide Google'da dan bazı uygulama cihazınızın sürümüyle uyumlu degil diyor S5 efektleri ?

sallama789

Üye
    Konu Sahibi

hmz_06

Üye
Ben kurdum bir kac ariza belirteyim temassız kontrollde bazı ayarlar çalısmiyor orn el ile galeride geZinemedim veya arama test ekraninda aramayi acamadim temassız goz ile kaydirma akillli duraklatma vs air ozellikleri calisiyoDuvar kağıdı değiştirdim temalar kısmında bendede sorun var

cici60

cici60

Üye

twrp recovery 2.6.3.3 odin dosyasını payalaşabilirimisiniz netten bulamadım

tarkansu

Üye
chrome de internet tarayıcıda resmi kaydet deyince hata verip kapanıyo browser,bunun çözümü varmıdır

mrsivri

mrsivri

Üye
Arkadaşlar bende de müzik çalar sorunu var uyku moduna alınca tıkanıyor

Üst Alt