Karşılaştırma Galaxy note 4 vs Iphone 6+ hız testi

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note 4 vs Iphone 6+ hız testi
Galaxy Note 4 vs. iPhone 6 Plus Speed Test
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Merhaba arkadaşlar daha önce galaxy note 4 içindeki 2 ayrı çipset olan exynos 5433 ve snapdragon 805 karşılaştırılmasını sizlerle paylaşmıştım , bu videoda ise note 4 ve iphone 6+ hız karşılaştırılmasını seyredeceksiniz. İyi seyirler dilerim...

not: videolar youtube dan alıntıdır ve benimle alakası yoktur...

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
avcitalip

avcitalip

Üye
önemli olan hız değil,işlevi:pro:

98farom98

98farom98

Üye
Note 4 daha iyi hem işlev bakımından hemde hız bakımından

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
avcitalip

avcitalip

Üye
Note 4 daha iyi hem işlev bakımından hemde hız bakımından

Hızı bilemem ama işlevsel olarak kesinlikle daha iyi,ki hız olarak ta iyidir diye umuyorum SM-N9005 Note 3'üm vardı uçaktı... :)

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Hızı bilemem ama işlevsel olarak kesinlikle daha iyi,ki hız olarak ta iyidir diye umuyorum SM-N9005 Note 3'üm vardı uçaktı... :)
Kesinlikle yani ram işlemci ekran bakımından baya iyi

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
Kesinlikle yani ram işlemci ekran bakımından baya iyi

İşlemci,Ram,GPU vs. bunlar önemli etkenler tabiki ama yazılımı da unutmamak lazım,bugün 1GB ram'e sahip S3 kasarken 512MB ram'e sahip 4s veya 4 de diyebiliriz çok daha iyi durumda(rahat çalışma anlamında)

• Beğen
Tepkiler: heathrow ve Furkan Emekli
98farom98

98farom98

Üye
İşlemci,Ram,GPU vs. bunlar önemli etkenler tabiki ama yazılımı da unutmamak lazım,bugün 1GB ram'e sahip S3 kasarken 512MB ram'e sahip 4s veya 4 de diyebiliriz çok daha iyi durumda(rahat çalışma anlamında)
Kesinlikle haklısın yazılım önemli bir etken tabiki

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Rom yükle super olur custom kernel de tabi oc yr gerek yok ketutkumajaya gibi dev olsun yetrr :D

MaxipmaN

Üye
şu saçma kıyaslamaları gram takmıyorum biri açık kaynak yıllar sonra anca adam olan sistem,öbürkü kapalı kaynak tek markanın cihazları üretiliyor

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 darma duman etmiş ama ben yinede apple alırdım.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
şu saçma kıyaslamaları gram takmıyorum biri açık kaynak yıllar sonra anca adam olan sistem,öbürkü kapalı kaynak tek markanın cihazları üretiliyor
Aynen hocam ama cahil halk ne bilsin.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Karşılaştırmayı telefonları 1 yıl kullandıktan sonra deneyin bakalım sonuç nasıl değişiyor ? Ayrıca 1.38 ghz'lik çift çekirdekli bir cihazla hayvan gibi donanımı olan bir cihazı karşılaştırıyorsunuz. Fakat yine de iPhone 6 Plus kötü değil. Ayrıca şuanda Apple'ın hiçbir uygulaması iPhone 6 Plus ile uyumlu halde değil. Videoya göre konuşulacaksa adamlar hızdan geri kalıyorsa bence bırakırlar bu işi. Boşuna mı kapalı kod kaynaklı cihaz yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve B.A.R.O.N
PriZm

PriZm

Üye
Android L ile 64 bit desteği + ART olduğunda neler olacağını merak ediyorum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, avcitalip ve H.TOGAN
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Android L ile 64 bit desteği + ART olduğunda neler olacağını merak ediyorum açıkçası.
Samsung , TouchWiz ile devam ederse daha kötü olacak zira 64 bit işlemciler daha fazla ram ve enerji istiyor. Bu Samsung için iyi gözükmüyor. Hele ki böyle hantal bir sistem kullanmaya devam ederse.

PriZm

PriZm

Üye
Samsung , TouchWiz ile devam ederse daha kötü olacak zira 64 bit işlemciler daha fazla ram ve enerji istiyor. Bu Samsung için iyi gözükmüyor. Hele ki böyle hantal bir sistem kullanmaya devam ederse.
Daha kötü olmaz daha iyi olur.

64 bit sistem her daim daha yüksek ram kullanır diye bir kaide yok.Hatta tamamen Windows alışkanlığından gelmiş yanlış bilinen birşey bu.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, MaxipmaN, avcitalip ve 1 kişi daha
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

64 bit sistem her daim daha yüksek ram kullanır diye bir kaide yok.Hatta tamamen Windows alışkanlığından gelmiş yanlış bilinen birşey bu.
Analtycs adlı site yaptığı açıklamada da belirtmiş bu durumu.

Ayrıca mağazadaki uygulamalar geliştirilip 64 bit olacağı için daha kaliteli fakat daha fazla bellek hafızası isteyen uygulamalar olacak.

PriZm

PriZm

Üye
Hayır tamamen yanlış.64 bit demek yüksek ram gerektiren uygulamaların daha verimli çalışması demek.Daha fazla ram tüketeceği anlamına gelmiyor.

64 biti şöyle örneklendirebilirim.

Saatte 1000 (ram) araç geçen bir yol var diyelim.Bu yola bağlanan 64 giriş-çıkış noktasımı olursa trafik daha seri olur yoksa 32 ilemi?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve H.TOGAN
Takipçi Satın Al

Üst Alt