Snapli modellerde wifi sıkıntısı oluyor diyorlar doğru mudur?G900F serisi s801 yongalı modeldir. Performans olarak G900H'den daha iyi.
Mesela hangi sensörler yok? Bütün hepsinin olmasi lazim?Kötü yanları radyo ve S4 teki bazı sensörler s5 Te yok
Bana sorarsan note 3 için Kasım dediler s5 te Kasım basi alır note 3 te Kasım sonu aralık.Hocam bi soru daha 4.4.3 veya 4.4.4 ne zaman gelir yada loliop
Youtube daTürk bir forum sitesinin bu konu hakkında videosu var (SDN)s5 in sarj ve usb bagantısını kapatan kapak kırıldı arkadaslar ne yapayim ben yaa
biraz once izledim vidayi cıkarip kendisi takti adam ama parcayi nerden temin edebilirimYoutube daTürk bir forum sitesinin bu konu hakkında videosu var (SDN)
Garantiye versen olmaz mı?biraz once izledim vidayi cıkarip kendisi takti adam ama parcayi nerden temin edebilirim
Snapli modellerde wifi sıkıntısı oluyor diyorlar doğru mudur?
Kötü yanları radyo ve S4 teki bazı sensörler s5 Te yok
Hocam bi soru daha 4.4.3 veya 4.4.4 ne zaman gelir yada loliop

biraz once izledim vidayi cıkarip kendisi takti adam ama parcayi nerden temin edebilirim
Arkadaslar merak ediyorum şarj yuva kapagi açık kalsa su alırmı acaba deneyen varmı
Su alma olasılığı çok yüksek. En iyisi S5 ile suya girmemek.Arkadaslar merak ediyorum şarj yuva kapagi açık kalsa su alırmı acaba deneyen varmı