Tr_SERGEN
Üye
ASUS X550JK-XO012D İnceleme ve Kullanıcı Platformu
Öncelikle herkese merhaba;
Konu başlığımızdan da anlaşılacağı gibi ASUS X550JK-XO012D hakkında tüm merak edilenlerin cevap bulduğu ve yararlı paylaşımların yapılabileceği bir konu açmak istedim.
Burada ASUS X550JK-XO012D için tüm sorularınıza yanıt bulabileceğinizi umut ediyorum.
Öncelikle 4 günlük deneyimimi anlatayım.
Latobun kasası bana oldukça sağlam ve şık geldi.Ben sert plastik sanıyordum ama klavyenin olduğu bölüm komple metal ayrıca arka kapakta metal onun dışında alt kısmı ve ekran çerçevesi plastik.Ön kamerada skype konuşması yaptım sıradan vga kamera sanırım netliğini beğenmdim.Ama rahat iş görür selfie çekecek değilseniz
Oyun olarak sadece lol ( league of legend ) denedim.En yüksek ayarlarda 220 FPS aldım. Bu oldukça iyi bir değer.Alanda dolaşırken savaş yoksa 250 ye bile çıktı.Savaşlarda çok yoğun olunca 150 fps oluyor.
Ekran konusunu pek anlamam ama bana mat ekran güzel değil dediler bence ekranı çok net ve parlak nesini beğenmiyorlar anlamıyorum.Saatlerce lol oynayıp arkada youtubeden müzik açınca bile ısınma yaşamadım.Harddisk ses çıkartmıyor kulağımı dayayınca anca duyuyorum.Sonicmaster varmış ondan mı bilmem ama sesi yüksek geldi.Nette oyun bakarken hepsini yüksek ayarlarda açabileceğini bilmek bambaşka bir duygu
Şuan aklımdakiler bunlar kurcaladıkça yazarım
Teknik Özellikleri
[TBODY]
[/TBODY]KULLANICILAR
@Tr_SERGEN
@avcitalip
@Enpatsu Shakugan
@burak00012
@tulun
@GMANN
@Darkprisoner
@ekremre58
@lazye
Konu başlığımızdan da anlaşılacağı gibi ASUS X550JK-XO012D hakkında tüm merak edilenlerin cevap bulduğu ve yararlı paylaşımların yapılabileceği bir konu açmak istedim.
Burada ASUS X550JK-XO012D için tüm sorularınıza yanıt bulabileceğinizi umut ediyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öncelikle 4 günlük deneyimimi anlatayım.
Latobun kasası bana oldukça sağlam ve şık geldi.Ben sert plastik sanıyordum ama klavyenin olduğu bölüm komple metal ayrıca arka kapakta metal onun dışında alt kısmı ve ekran çerçevesi plastik.Ön kamerada skype konuşması yaptım sıradan vga kamera sanırım netliğini beğenmdim.Ama rahat iş görür selfie çekecek değilseniz

Oyun olarak sadece lol ( league of legend ) denedim.En yüksek ayarlarda 220 FPS aldım. Bu oldukça iyi bir değer.Alanda dolaşırken savaş yoksa 250 ye bile çıktı.Savaşlarda çok yoğun olunca 150 fps oluyor.
Ekran konusunu pek anlamam ama bana mat ekran güzel değil dediler bence ekranı çok net ve parlak nesini beğenmiyorlar anlamıyorum.Saatlerce lol oynayıp arkada youtubeden müzik açınca bile ısınma yaşamadım.Harddisk ses çıkartmıyor kulağımı dayayınca anca duyuyorum.Sonicmaster varmış ondan mı bilmem ama sesi yüksek geldi.Nette oyun bakarken hepsini yüksek ayarlarda açabileceğini bilmek bambaşka bir duygu

Şuan aklımdakiler bunlar kurcaladıkça yazarım
Teknik Özellikleri
| İşlemci Markası | Intel |
| İşlemci Modeli | 4. nesil Intel® Core i5-4200H Çift Çekirdekli Mobil işlemci |
| İşlemci Hızı | i5-4200H - 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'e kadar |
| İşlemci Cache | 3 MB Intel® Smart Cache |
| Ekran Boyutu | 15.6 |
| Ekran Tipi | LED HD |
| Ekran Çözünürlüğü | 1366x768 |
| Grafik İşlemcisi | Nvidia Geforce GTX850M 128Bit |
| HDMI | 1 HDMI bağlantı noktası |
| Sistem Belleği | 4GB |
| Bellek Tipi | 1600 MHZ DDR3 |
| Max Bellek | 12 GB |
| Disk Kapasitesi | 500 GB |
| Disk Hızı | 5400 RPM |
| Optik Sürücü | 8X DVD+/-RW Drive |
| Bluetooth | Bluetooth 4.0 + HS |
| Usb Portu | 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 |
| Video Portu | 15 pinli VGA video konnektörü |
| Klavye | Numerik Q TR |
| Hoparlör | ASUS exclusive / SonicMaster Technology |
| Kart Okuyucu | 4-in-1 card reader (SD/SDHC/SDXC/MMC) |
| Kamera | Tümleşik Full HD kamera ve Mikrofon |
| Touchpad | Çok Fonksiyonlu Touch Pad |
| Üretim Yılı | 2014 |
@Tr_SERGEN
@avcitalip
@Enpatsu Shakugan
@burak00012
@tulun
@GMANN
@Darkprisoner
@ekremre58
@lazye
Son düzenleme:

4GB günümüz şartlarında yeterli olmak ile yeterli olmamak arasında bence
kulak alışıyor ama hoş değil gerçekten,7537'de de çok iyi değildi ama hiç yoktan sesin berraklığı vardı