ASUS X550JK-XO012D İnceleme ve Kullanıcı Platformu

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
driver kaynaklıdır

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
son driver yüklü valla bu arada yanlış konuya yazmışım :D

ByKatre

ByKatre

Üye
yani bi zahmet denemedim. Ama gereksinimleri fazlasıyla karşılıyor

burak00012

Üye
Üründe Watch_DOGS'u deneyen var mı ben 4 GB RAM'li olanını aldım. Watch_dogs'u açtığımda ilk 1-2 saat gayet akıcı oynuyorum hiç takılma olmuyor sonrasında takılmalar oluyor yavaş yavaş yapıyor bu takılmaları ve artıyor sonrasında oynanmaz hale getiriyor.Oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. RAM'den kaynaklı bir sorun mu bu ? Daha yeni aldım 1 haftalık cihaz. Sistem Windows8 Pro 64 Bit. Windowsun tüm güncelleştirmeleri yüklü. Sürücüler A'dan Z'ye hepsi güncel. Sistemi USB FLASH BELLEK'ten kurdum UEFİ ile. Diğer oyunlarda aynı sorunu yaşamadım sadece Watch_Dogs'ta yapıyor.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Üründe Watch_DOGS'u deneyen var mı ben 4 GB RAM'li olanını aldım. Watch_dogs'u açtığımda ilk 1-2 saat gayet akıcı oynuyorum hiç takılma olmuyor sonrasında takılmalar oluyor yavaş yavaş yapıyor bu takılmaları ve artıyor sonrasında oynanmaz hale getiriyor.Oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. RAM'den kaynaklı bir sorun mu bu ? Daha yeni aldım 1 haftalık cihaz. Sistem Windows8 Pro 64 Bit. Windowsun tüm güncelleştirmeleri yüklü. Sürücüler A'dan Z'ye hepsi güncel. Sistemi USB FLASH BELLEK'ten kurdum UEFİ ile. Diğer oyunlarda aynı sorunu yaşamadım sadece Watch_Dogs'ta yapıyor.

ben oyunu denemedim ama ramden kaynaklanıyordur.diğer asus 4gb lik modellerde aynı sorun var orda ramden aynaklı deniyor bundada aynıdır.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Oyunu oynadıkça ram artar normal bir durum bu

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
ByKatre

ByKatre

Üye
kesinlikle ram kaynaklı

tulun

Üye
arkadaşlar bende aldım bugun elime ulaştı pc oldukça memnunum. fiyatıda oldukça uygundu. piyasanın en ucuzuydu valla.
1629 lira 9 ay taksit peşin fiyatına alacaklar kaçırmasın bence

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
arkadaşlar bende aldım bugun elime ulaştı pc oldukça memnunum. fiyatıda oldukça uygundu. piyasanın en ucuzuydu valla.
Uygun almışşsın hayırlı olsun.

avcitalip

avcitalip

Üye

iyi almışın,ben kargo dahil 1.675 TL'ye aldım :)

GMANN

GMANN

Üye
Asus X550JK-XO012D 4GB RAMli Notebook =1700TL
8GB 1600Mhz ddr3l Ram =80 Euro(220TL)
Cooler Master Siyah NotePal U3 (FAN) =30 Euro(85TL)
Kingston HyperX SH103S3 dahili SSD sabit disk 240GB =117 Euro (326TL)
+
----------------------------------------------------------------------------------
=2331TL
Böyle Bir Bilgisayar Kombinasyonu Yaptım.Sizce Güzelmi.
SSD yi Harddisk Yerine
Harddiski ise DVD ROM yerine Takıcam.
Yorumlarınız çok önemli[:o]

Darqos

Darqos

Üye
Asus X550JK-XO012D 4GB RAMli Notebook =1700TL
8GB 1600Mhz ddr3l Ram =80 Euro(220TL)
Cooler Master Siyah NotePal U3 (FAN) =30 Euro(85TL)
Kingston HyperX SH103S3 dahili SSD sabit disk 240GB =117 Euro (326TL)
+
----------------------------------------------------------------------------------
=2331TL
Böyle Bir Bilgisayar Kombinasyonu Yaptım.Sizce Güzelmi.
SSD yi Harddisk Yerine
Harddiski ise DVD ROM yerine Takıcam.
Yorumlarınız çok önemli[:o]
Toplama kasamı :D

Üst Alt