Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 ( 2014 12 10 - UNOFFICIAL & GAPPS )

Sponsorlu Bağlantılar

bozkurt5878

Üye
Galaxy Wonder CM11 Khan Kernel [396MB RAM]

Galaxy Wonder CM11 Khan Kernel [406MB RAM]

Galaxy Wonder CM11 Khan Kernel [416MB RAM]

Bu kernellerden senin için hangi ram miktarı uygunsa seçebilirsin. Fakat yüklemeden önce sistem yedeğini almanı öneririm. Beğenmezsen geri dönme şasın olur. Şahsen kernel'leri denemedim.
Teşekkür ederim

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Mart ayı evet iyiydi ama onun üstüne çok yenilik geldi. 0910 sürümünü kullanıyorum tavsiye ederim. Stabilite bozuluyor, telefonu yeniden başlatıyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Yeniden başlattıktan sonra kullanıma göre 15-20 saat arası değişiyor stabilitenin bozulması.
Evetsize katiliyorum, bende 0910 surumunu kullaniyorum ve stabilite gayet iyi. Hafif teklemeler baslayinca yeniden baslatip kullanmaya devam. Yeni surumlerde hep okuyorum, sıkıntılar var o yuzden kurmuyorum...
Saygilar

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

kenant

Üye
onur5544 arkadaşım 0910 sürümünün linkini atarmısın

proxima171

Üye
onur5544 arkadaşım 0910 sürümünün linkini atarmısın

Buyur görmüşken ben atayım. Ayrıca 1. mesajda vardı zaten linki :)

EnverYigit

EnverYigit

Üye
bi haftadır güncellenmedi ne oldu bilen var mı arkadaşlar?

ongbak96

Üye
23mart surumune tekrar dondum kasim surumunden sonra telefon ucak gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
kosovali41

kosovali41

Üye
23mart surumune tekrar dondum kasim surumunden sonra telefon ucak gibi geldi bana.
Bende o sürümü kullanıyorum. O sürümün üstüne bir çok değişikliğin yapıldığını biliyorum ama hiçbir sürüm 23/3 sürümü kadar tatmin etmedi beni.

genco15

genco15

Üye
o kdar ovdunuz kı bende gececem gece :D telefon harbı cok kotu bu aralar

spazmol

spazmol

Üye
forum.xda-developers.com/galaxy-w/development/rom-aosb-project-1-3-7-t2921466
Arkadaslar dün yeni rom yapmışlar. Yapmışlar derken düzenlemişler düşünceleriniz nelerdir

proxima171

Üye
forum.xda-developers.com/galaxy-w/development/rom-aosb-project-1-3-7-t2921466
Arkadaslar dün yeni rom yapmışlar. Yapmışlar derken düzenlemişler düşünceleriniz nelerdir
Çok fazla özellik var bence muhteşem ram kullanımıda az ama ne bileyim geçişlerde bana kasıyormuş gibi geldi. Ekranın alt kısmı bazen basmıyor bi özelliğinden dolayı, üst çubuğu açınca sağ üstteki ikon kayıyor bazen, güç menüsündeki recovery e yeniden başlatma çalışmıyor. Bunlar fark ettiğim hatalar daha var mıdır bilemem. 0910 romuna geri döndüm. 1-2 güncelleme sonra kullanmaya başlicam. Daha düzgün bi hal alır rom o zamana kadar.

genco15

genco15

Üye
Mart sürümü gerçekten dediğiniz kadar varmış

• Beğen
Tepkiler: kosovali41

medethan

Üye
güzel

spazmol

spazmol

Üye
Beyler mart sürümü akıyor ben böyle birşey görmedim :D

spazmol

spazmol

Üye
O sürümü bilmiyorum ama ben böyle birşey görmedim sanki farklı bir telefon kullanıyorum şu an :D

NorthWonder

Üye
spazmol

spazmol

Üye
Karnelsiz :D

spazmol

spazmol

Üye
Önemli değil ama yinede yedeğini al olurda beğenmezsin uğraşma bir daha :D