S4 mini wifi ağlarını unutuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini wifi ağlarını unutuyor.
Arkadaşlar daha önce başına gelen var mı ? Telefonu kapatıp açınca yeniden girmek zorunda kalıyorum. Bütün wifi şifrelerini unutuyor. Kendi evimdekini notlara kaydettim artık. Ya da panodan yapıştırıyorum. Şarj falan bitiyor açtığımda sıkıntı oluyor. @Bahadir_fb yaşamış bu sorunu romu baştan yükleyerek çözmüş. Ama buna üşeniyorum bi sürü ayar program falan filan uğraşmak istemiyorum. Olmazsa Türkiye romu gelince deneyecem zaten. Rusya stock var şuanda. Başına daha önce böyle birşey gelen ve rom atmadan çözen var mı ? :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Cihaz zaten rootlu titanium backup kullanmakta farz ;)
Sende üşenme artık en fazla 1 saatini alır :)
Ayarların herşeyin geri geliyor

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz zaten rootlu titanium backup kullanmakta farz ;)
Sende üşenme artık en fazla 1 saatini alır :)
Ayarların herşeyin geri geliyor
ya şimdi uygulamalar hep sd karta kurulu. Taşıyıp mı yapsam acaba kalıntı kalmaz heralde :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Tamam iste dursun zarari yok. Uygulamalari cihaza taşı, titanium ile aldığın yedegide hafiza kartina at.

Birde bişey daha ekliyim belki sadece wipe yapsanda duzelebilir rom yuklemeden :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Tamam iste dursun zarari yok. Uygulamalari cihaza taşı, titanium ile aldığın yedegide hafiza kartina at.

Birde bişey daha ekliyim belki sadece wipe yapsanda duzelebilir rom yuklemeden :)
wipe'da önbellekler silinmiyor muydu ?

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hersey Silinir

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
rom atayım o zaman zaten şarj çok gidiyor eskiye göre android sistemi çok yiyor. Karışık birşeyler var arka planda bazen normale dönüyor bazen sıyırıyor

Zaten rom 10 dk yukleniyor, ben heralde 10 defa yükledim bu romu fazla kurcaliyorum cihazı :)
Manager oyunu varsa cihazda oda çok şarj yer :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Zaten rom 10 dk yukleniyor, ben heralde 10 defa yükledim bu romu fazla kurcaliyorum cihazı :)
Manager oyunu varsa cihazda oda çok şarj yer :)
yok oyun oynamıyorum telefonda neyse romu atacaz heralde neyse bakalım üşenmezsem atarım bi ara aslında üşenmek değil de her rom veya format atışımda birşeyleri unutuyorum ve siliniyor :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
yok oyun oynamıyorum telefonda neyse romu atacaz heralde neyse bakalım üşenmezsem atarım bi ara aslında üşenmek değil de her rom veya format atışımda birşeyleri unutuyorum ve siliniyor :)

Yedek alacaksın zaten istesende unutamazsın :D

• Beğen

berk alican

Üye
sıfırlayakmı düzeldi acaba başka yolu yokmu

ft.

ft.

Üye
Samsung tüm modeller için Wi-fi şifresini telefonu kapatip açtığınızda unutuyorsa eger Root explorer ile Efs klasorunu bulup icerisindeki ss_data isimli şeyi silin teli kapatip acin %100 çözüm

Üst Alt