Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 ( 2014 12 10 - UNOFFICIAL & GAPPS )

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Konumuz Güncellenmiştir
- CM11 20141021 UNOFFICIAL ancora
- PA Gapps modular micro - 4.4.4 - 2014-10-19 signed

ismailozcn

ismailozcn

Üye
20141021 sürümünü kullananlar memnun mu?

bozkurt5878

Üye
Ben 2014 10 13 sürürümünü kullanıyorum şuanda hiç memnun değilim çok yavaş yeni sürüm inşallah iyidirde ona geceriz yükleyen arkdşlr izlenimlerini paylaşırlarsa memnun oluruz.

sir mordred

sir mordred

Üye
Notebook'um yine bozuldu delirecem.... :(
Öncedende bilenler bilir ekran kartı yanmıştı onu düzelttik bu seferde şarj giriş yerindeki devre yandı :( ıspartadaki bilgisayarcılara gösterdim şarj giriş devresi değişmesi lazımmış ama o devrede sadece asus servislerindemi ne takılıyomuş

@bayfeat yardımına ihtiyacım var ben pek anlamıyorum bu işlerden özelden mesaj bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR ve bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
Notebook'um yine bozuldu delirecem.... :(
Öncedende bilenler bilir ekran kartı yanmıştı onu düzelttik bu seferde şarj giriş yerindeki devre yandı :( ıspartadaki bilgisayarcılara gösterdim şarj giriş devresi değişmesi lazımmış ama o devrede sadece asus servislerindemi ne takılıyomuş

@bayfeat yardımına ihtiyacım var ben pek anlamıyorum bu işlerden özelden mesaj bekliyorum :)
geçmiş olsun kardeşim tmm atıyorum özelden :)

bozkurt5878

Üye
Mrb hocam 2014 10 21 sürümünün linkinin forum xda da üzerini çizmişler başka biyerden bulabiliyomuyuz yoksa sorunlu olduğu içinmi linki kaldırmışlar bilginiz varmı acaba

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
genco15

genco15

Üye
aynen su an bende gordum lınk sılınmıs sorun mu cıktı acaba ve yenı ozelıker neler tam olarak anlamadım bu partıton olayı mı gelmıs birleştirme aırma felan

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Mrb hocam 2014 10 21 sürümünün linkinin forum xda da üzerini çizmişler başka biyerden bulabiliyomuyuz yoksa sorunlu olduğu içinmi linki kaldırmışlar bilginiz varmı acaba
aynen su an bende gordum lınk sılınmıs sorun mu cıktı acaba ve yenı ozelıker neler tam olarak anlamadım bu partıton olayı mı gelmıs birleştirme aırma felan
Dahili depolama sorunu çıktığı için silinmiş sanırım. @sir mordred ustamız doğru mudur?

• Beğen
Tepkiler: bozkurt5878 ve bayfeat

proxima171

Üye
10 13 sürümünde google play'den hiç bir uygulamayı indiremiyorum benden başka bu sorunu yaşayan var mı ?

bozkurt5878

Üye
10 13 sürümünde google play'den hiç bir uygulamayı indiremiyorum benden başka bu sorunu yaşayan var mı ?
Bende oyle bir sorun yoktu ama telefon kasiyodu oyunlar oynanmiyodu 10 09 sürümüne geçtim

genco15

genco15

Üye
walla son 3 sürümde sureklı kasıyor anlamadım ozellıkle facebook ve mesenger uygulamaları cm 9 a donmeyı dusunuyorum

spazmol

spazmol

Üye
SD1 e format atarken yanlışlıkla exf4 attım sistem için gereken hafıza 1gb ama 120 mb boş gözüküyor uygulama yüklüyorum kendiliğinden siliniyor

genco15

genco15

Üye
tekrar bastan kurun ama zaten ex4 olarak atmıyor muduk ben oyle hatırlıyorum sankı

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
SD1 e format atarken yanlışlıkla exf4 attım sistem için gereken hafıza 1gb ama 120 mb boş gözüküyor uygulama yüklüyorum kendiliğinden siliniyor
tekrar bastan kurun ama zaten ex4 olarak atmıyor muduk ben oyle hatırlıyorum sankı
Ext4 formatında, uygulamaları yükledikten sonra telefonunuzu yeniden başlattığınızda hafıza kartına taşıdığınız uygulamalar yüklüdür fakat medya taraması yapılamadığı için görünmüyor olabilir. Fat veya exfat kullanmak uygundur diye düşünüyorum. Yaptığım bir testte Ext4 formatı diğerlerine nazaran neredeyse 2 kat fazla performans veriyor. Sanal ram oluşturmak için iyi bir tercih olabilir fakat bilgisayar üzerinde ext4 formatı görünmüyor.

spazmol

spazmol

Üye
Şöyle izah edeyim fazla performans istemiyorum telefon yine kendi hafızasıni kullansın abi uğraşamam uygulama taşımakla :D eski normal haline nasıl çevirebilirim

bozkurt5878

Üye
hocam cm11 2014/10/13 sürümüne uygun kernel varmıdır varsa linkini verebilirmisiniz ben xda dan khan kernel
Çekirdek] [CM 11] [ION + PMEM] Khan Çekirdek 3.4.87 (2014/04/16)
bunu indirdim ama olurmu olmazmı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim...

mustafa938

mustafa938

Üye
2014-10-21: CM-11.0 20141021-UNOFFICIAL [DOWNLOAD] buna noldi??Varsa link pls

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
hocam cm11 2014/10/13 sürümüne uygun kernel varmıdır varsa linkini verebilirmisiniz ben xda dan khan kernel
Çekirdek] [CM 11] [ION + PMEM] Khan Çekirdek 3.4.87 (2014/04/16)
bunu indirdim ama olurmu olmazmı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim...
Galaxy Wonder CM11 Khan Kernel [396MB RAM]

Galaxy Wonder CM11 Khan Kernel [406MB RAM]

Galaxy Wonder CM11 Khan Kernel [416MB RAM]

Bu kernellerden senin için hangi ram miktarı uygunsa seçebilirsin. Fakat yüklemeden önce sistem yedeğini almanı öneririm. Beğenmezsen geri dönme şasın olur. Şahsen kernel'leri denemedim.

• Beğen
Tepkiler: bozkurt5878

ongbak96

Üye
ben mart ayi surumune donsem bi sikinti olurmu cunku cok stabil ve guzeldi o surum

proxima171

Üye
ben mart ayi surumune donsem bi sikinti olurmu cunku cok stabil ve guzeldi o surum
Mart ayı evet iyiydi ama onun üstüne çok yenilik geldi. 0910 sürümünü kullanıyorum tavsiye ederim. Stabilite bozuluyor, telefonu yeniden başlatıyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Yeniden başlattıktan sonra kullanıma göre 15-20 saat arası değişiyor stabilitenin bozulması.