ıspartadaki bilgisayarcılara gösterdim şarj giriş devresi değişmesi lazımmış ama o devrede sadece asus servislerindemi ne takılıyomuş
geçmiş olsun kardeşim tmm atıyorum özeldenNotebook'um yine bozuldu delirecem....
Öncedende bilenler bilir ekran kartı yanmıştı onu düzelttik bu seferde şarj giriş yerindeki devre yandııspartadaki bilgisayarcılara gösterdim şarj giriş devresi değişmesi lazımmış ama o devrede sadece asus servislerindemi ne takılıyomuş
@bayfeat yardımına ihtiyacım var ben pek anlamıyorum bu işlerden özelden mesaj bekliyorum![]()

Mrb hocam 2014 10 21 sürümünün linkinin forum xda da üzerini çizmişler başka biyerden bulabiliyomuyuz yoksa sorunlu olduğu içinmi linki kaldırmışlar bilginiz varmı acaba
Dahili depolama sorunu çıktığı için silinmiş sanırım. @sir mordred ustamız doğru mudur?aynen su an bende gordum lınk sılınmıs sorun mu cıktı acaba ve yenı ozelıker neler tam olarak anlamadım bu partıton olayı mı gelmıs birleştirme aırma felan
Bende oyle bir sorun yoktu ama telefon kasiyodu oyunlar oynanmiyodu 10 09 sürümüne geçtim10 13 sürümünde google play'den hiç bir uygulamayı indiremiyorum benden başka bu sorunu yaşayan var mı ?
SD1 e format atarken yanlışlıkla exf4 attım sistem için gereken hafıza 1gb ama 120 mb boş gözüküyor uygulama yüklüyorum kendiliğinden siliniyor
Ext4 formatında, uygulamaları yükledikten sonra telefonunuzu yeniden başlattığınızda hafıza kartına taşıdığınız uygulamalar yüklüdür fakat medya taraması yapılamadığı için görünmüyor olabilir. Fat veya exfat kullanmak uygundur diye düşünüyorum. Yaptığım bir testte Ext4 formatı diğerlerine nazaran neredeyse 2 kat fazla performans veriyor. Sanal ram oluşturmak için iyi bir tercih olabilir fakat bilgisayar üzerinde ext4 formatı görünmüyor.tekrar bastan kurun ama zaten ex4 olarak atmıyor muduk ben oyle hatırlıyorum sankı
Galaxy Wonder CM11 Khan Kernel [396MB RAM]hocam cm11 2014/10/13 sürümüne uygun kernel varmıdır varsa linkini verebilirmisiniz ben xda dan khan kernel
Çekirdek] [CM 11] [ION + PMEM] Khan Çekirdek 3.4.87 (2014/04/16)
bunu indirdim ama olurmu olmazmı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim...
Mart ayı evet iyiydi ama onun üstüne çok yenilik geldi. 0910 sürümünü kullanıyorum tavsiye ederim. Stabilite bozuluyor, telefonu yeniden başlatıyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Yeniden başlattıktan sonra kullanıma göre 15-20 saat arası değişiyor stabilitenin bozulması.ben mart ayi surumune donsem bi sikinti olurmu cunku cok stabil ve guzeldi o surum