N95 & N73 için N-Gage 2.0 oyunları kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

nouma35

Üye
slm ben n81 almayı dusunuyorum sanırım onda ngage nın 2,0 programı zaten var acaba ben dırekt oyunları atıp programdan kursam oyunlar calısırmı (n81 i ngage oyunları ıcın almayı dusunuyorum sızce ıyı bır secımmı)

aladdin

Üye
bu n gage programı n80 de çalışıyormu

paulie

Üye
bende de n958gb ama bir turlu full yapamıyorum. Private klasöründekileri sildim ama yine full degil :(

Bence baska yolu var...

metto-tekno

metto-tekno

Üye
SAol KArdeş.:)SEVMEYİ BİLMİYORSANIZ O YÜREĞİ TAŞIMAYIN.......
SEVDALIYIM

CenOwaR

CenOwaR

Üye
ya kardeş bende de şu sorun var private yi bulamıyorum :) nerede tam olarak

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
baba eline saglık harbiden deli oldu helal olsun ne yalan soyliyeyim su full yapmayı bende beceremedim dosya yoneticiler gormuyor ama kart okuyucukar mutlaka cözer bu işi saol

gameci

Üye
N80 e oluyo dimi

semirar

Üye
kesınlikle çalişmıyor n80 n73 n81 e61i hepsınde denedim çalişmıyor bir tane oyun açmadı yapan arkadaş varmi?

mc1

Üye
:oke:kardeşim dediklerini aynen uyguladım inşallah çalışır, ben şimdiden bu paylaşımın için çok teşekkür ederim çok çok sağol kardeşim...:oke::oke::oke:

CenOwaR

CenOwaR

Üye
n 93 de bütün oyunlar çalışıyo yalnız full olmadı şu private yi çözemedim (bulamadım :) )

mc1

Üye
alpmurat kardeşim herşey çok güzel olmuş da oyunları full yapmamız lazım programıda full yapamadım çünkü private klasörü yok x-plore yardımı ile telefonon sistemine bile girdim private klasöründe sil dediklerin yok en yakın zamanda cevap bekliyorum herşey için teşekkürler:):)

annem

Üye
kardeş programı (9_n-gage sisx) yükledim kurulumun sonuna gelince yüklenemedi dedi tarihi 2007 yaptım sertifika geçerli değil dedi tekrar 2008 yarıhli yaptım yine yüklenemedi dedi nasıl olacak bu yardım acele cvp yazarsan sevinirim (tel n 73 )

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Programı Full yapmak için Gerekenler

~ Öncelikle Trial versionu indiriyoruz
~ Hafıza kartından Dosya yönetici yardımıyla PRIVATE klasorünü açıyoruz
~ "2000afbc" Klasorünü açıyoruz
~ ''license.dat.ngdat" ve "free.dat.ngdat" Dosyalarını siliyoruz
~ işlemimiz bu kadar (n73 test edilmiş)

arkaşlar bu oyunlar full yapılmıyor dendim kart okuyucudan sildim dosyaları ama olmadı trial oyun demo oyun gibi birşey yani demo oyunu full yapılabilinirmi sizce full yapabilen varsa buyursun

athelas82

Üye
private klasorunu card readerla açtım ama dıer 2000afbc klasorunu bulanıorum telefonum n73

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
N - Gage 2.0 Nasıl Telefona yüklenir!
  1. Sitesinden (58.6 MB) Paketi indirin.
  2. Bilgisayarınızda Sisx dosyalarını acabilmemiz için programını indirin ve Kurun. (Framework 2.0 gerekli Vista içinde otomatik var. Ama XP'de son güncellemeleri yapmadıysanız. )
  3. Masa Üstünde N - Gage diye bir klasör yaratın ve firstaccess_v1.0 klasörünü bunun içine cıkartın.
  4. SisXplorer programını açın ve Masa Üstüne actışınız. N - Gage Klasörünün içinde bulunan firstaccess_v1.0/first_access_n-gage_v1.00_1262.sisx bulunuz.
  5. Extract All SISX Files'e tıklıyoruz Masa Üstünde açtığımız N - Gage Klasörünü hedef secçiyoruz
  6. Eğer işlemleri dediğim gibi yaptıysanız Masa Üstü/N - Gage/N-Gage Installer diye bir klasör oluşacak bu klasörün içinde sadece 1 adet program işimize yarıyor oda 9_n-gage.sisx
  7. 9_n-gage.sisx programını Pc Suiteyi acarak hafıza kartına atınız ve telefonunuzda bulunan bir Dosya yöneticisi ile acınıtız.
  8. Programı istediğiniz hafızaya kurabilirsiniz. Artık N - Gage 2.0 Sürümü telefonunuzda yüklü!

N - Gage oyunlarını Nasıl Telefona yüklerim!

1. Masa Üstü\N - Gage\firstaccess_v1.0\games klasörü içinde oyunlar var. Yüklemek için ilk yapamız gereken Telefonumuzu PC SUITE bağlayıp dosya yöneticisinden Hafıza Kartına n-gage diye bir klasör oluşturun ve oyunları bu klasör içine yükleyin
  2. Dosya yöneticisi kapatıp. Telefonunuzda Bulunan N Gage Programını calıştırın.
  3. My Games Sekmesine gelin sıra ile oyunları kurmaya başlıyoruz.
  4. Kurmadık istediğiniz oyunu seçin

5. Install Game'i Seçin

6. Kurmak istediğiniz Hafızayı seçin (Telefon hafızasına kurun çünkü oyunların acılmış boyutu 70 MB kadar)

7. Bu işlemleri sırası ile Paket içinde gelen 3 oyun içinde yapacağız. Kurulmamış oyunlar hafif silik gözükür haberiniz olsun.
Sonrada gönül rahatlığı ile Tüm NSerieslerde N - Gage oyunlarını oynayabilirsiniz.

EDIT FERRET

Programı Full yapmak için Gerekenler

~ Öncelikle Trial versionu indiriyoruz
~ Hafıza kartından Dosya yönetici yardımıyla PRIVATE klasorünü açıyoruz
~ "2000afbc" Klasorünü açıyoruz
~ ''license.dat.ngdat" ve "free.dat.ngdat" Dosyalarını siliyoruz
~ işlemimiz bu kadar (n73 test edilmiş)
arkadaş programı ve oyunları kurdum çalışıyor ama oyunları full yapmak için yazdığın private dosyası yok öyle bir dosya çıkmadı bende telefonum n95 8gb yardım edersen iyi olur.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
süper paylaşım kardeşim eline saglık ;)

noogard31

Üye
telefonum n73 herşeyi yaptım 2000afbc klasöründeki şeyleri bile sildim ama oyunlar hala trial ne yapabilirim arkadşlar

marcus7775

marcus7775

Üye
teşekkürler denicem emeğine sağlık,
güzel paylaşım olmuş..

herr_turgut

Üye
paylaşimlar süper arkadaşım yanliz bende N73 de denedim oldu mevcut olan oyunlar trial olarak çalışıyo bendeki sorun bu prvate klasorunun içinde bahsettiğiniz dosyaları sildim oyunun birtanesi balık tutma ounu benim telde yatay açıldı buna bi çözüm bulamadım

alef

Üye
Modlar dikkatine//

Öncelikle teknoloji yeni olduğundan biraz karışıklık çıkmış galiba okuduğum 6 sayfa boyunca neredeyse aynı problem göze çarptı.Konu giriş kısmına nasıl full yapacağını eklemişsiniz teşekkürler.Bununla beraber private in gizlenmiş bir klasör olduğunu ve (card readerde açıp klasör seçeneklerinden gizli klasörleri görme,usb kablo bağlantı ayarlarında pc suite modundan toplu depolama moduna getirme vs.) bu klasörü kullanma talimatlarını da eklemelisiniz.Sonuçta oyunlar yayınlanalı iki hafta bile olmadı.Biraz daha hassasiyetli davranmanızı öneririm.

Takipçi Satın Al

Üst Alt