Arkadaşlar L1520'nin fiyatı çok uygun hepsiburada da, ne yapsam acaba, yeni modelleri mi beklesem, yoksa alıp geçsem mi ? Bir türlü karar veremedim, alan var mı acaba ?
Bugün için N11'den 1390 TL'ye alabilirsin hatta cardfinansın varsa 111 TL'de parapuan kazanırsın diyerek birazda ben karıştırıyım kafanıArkadaşlar L1520'nin fiyatı çok uygun hepsiburada da, ne yapsam acaba, yeni modelleri mi beklesem, yoksa alıp geçsem mi ? Bir türlü karar veremedim, alan var mı acaba ?

Lumia 1320 sağ alt köşedeki arama tuşunu iptal etmek mümkünmü acaba ?
Tıkladığımda işlem gormesin istiyorum![]()
Hmmm tuhWp de oyle bir ozellik yok : )
Birine fotoğraflı mail atmam gerekiyo ama. Uygulamadan gondermiyo internet sitesindende fotoğraf atamıyorum

hangi uygulama? hangi mail? hangi resim?Birine fotoğraflı mail atmam gerekiyo ama. Uygulamadan gondermiyo internet sitesindende fotoğraf atamıyorum

Gmailhangi uygulama? hangi mail? hangi resim?![]()
Alışcam alışcam boyutuna alıştımAbi sen bu cihaza alışamazsın gibime geliyor![]()

şimdi kimlik fotokopinizin resmi telefonunuzda sanırım. resimi açın, alttaki düğmelerden paylaş (soldaki olan) butonuna basın, gelen uygulama seçeneklerinden Google Mail'i seçin, sonra alıcıyı ekleyin gönderin! ya da mailinizi açın, alttaki düğmelerden ekle'yi seçin (+) resminizi seçin, alıcıyı ekleyin, gönderin.Gmail
Kendi mail uygulaması
Kimlik fotokopisi
Aynen dediğin gibi yaptımşimdi kimlik fotokopinizin resmi telefonunuzda sanırım. resimi açın, alttaki düğmelerden paylaş (soldaki olan) butonuna basın, gelen uygulama seçeneklerinden Google Mail'i seçin, sonra alıcıyı ekleyin gönderin! ya da mailinizi açın, alttaki düğmelerden ekle'yi seçin (+) resminizi seçin, alıcıyı ekleyin, gönderin.
Gmail için üçüncü parti başka bi uygulama mı kullanıyorsunuz yoksa??Ayarlar > E-posta+Hesaplar > Hesap ekle > Google
yolunu kullanarak gmail hesabınızı telefonla senkronize edin, uygulama listesine "Google Mail" adıyla Gmail hesabınızın geldiğini göreceksiniz.
amacınız sadece mail almak/mail atmak/mail yönlendirme gibi temel işlevlerse (ki zaten mail başka ne amaçla kullanılabilir ki) telefonun kendi mail istemcisi işinizi zaten görecektir, ayrıca üçüncü parti uygulamaya "bence" gerek yok -ki zaten Gmailin orijinal uygulaması yok mağazada, hepsi üçüncü parti
ama nafile hani mail yazınca geri iptal ediyosun yukarı kaçıyo ya sayfa gonderirkende oyle. Oluyor ama gitmiyor. 
tamam gönder tuşuna basınca da animasyonla geri kaçıyor sayfa ama arka planda gönderimi yapıyor. (...) > Klasörler > Giden Kutusunda görünmesi lazım (gönderim aşamasında) gönderim bittikten sonra Gönderilmiş Postalar içerisinde olur. eğer Giden Kutusunda takılı kalıyorsa senkronize et tekrar, olmazsa teli bi kapatıp aç, tekrar gönder. olması lazımAynen dediğin gibi yaptımama nafile hani mail yazınca geri iptal ediyosun yukarı kaçıyo ya sayfa gonderirkende oyle. Oluyor ama gitmiyor.
Dedipin gibi hesap ekledim google mail geldi işte dediğin gibi ama nafile![]()
hızlı resime direk resim eklenebiliyor zaten ie üzerinden ben denemiştim şuan tekrar deniyorum sorunsuz ekleniyor ama isterseniz şu uygulamada güzel geçmiş yüklemler falanda varlumia 920 için hizliresim.com gibi sitelere fotoğraf yükleme programı arıyorum acaba varmıdır
Sağol gitmiştamam gönder tuşuna basınca da animasyonla geri kaçıyor sayfa ama arka planda gönderimi yapıyor. (...) > Klasörler > Giden Kutusunda görünmesi lazım (gönderim aşamasında) gönderim bittikten sonra Gönderilmiş Postalar içerisinde olur. eğer Giden Kutusunda takılı kalıyorsa senkronize et tekrar, olmazsa teli bi kapatıp aç, tekrar gönder. olması lazım

bişi değilSağol gitmiş![]()