Tavsiye whatsapp taki 3 gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp taki 3 gitmiyor

bu olmadan once forumdaki whatsapp plus yukluydu kaldirdim onu google playdekini kurdum boyle oldu actim whatsappi tum mesajlari actim kapattim, tum sohbeti sildim, kaldirdim tekrar kurdum hala ayni, yeni mesaj geldiginde normal yaziyo onlari okuyunca tekrar 3 geliyo yardim edin
tel trend plus 7580 root yok

Luck Star

Luck Star

Üye
ara sıra bende de oluyor ne zaman gider bilmiyorum ama gidiyor sonra. çözümü de olacağını sanmıyorum. ancak clean master ile bir gereksiz dosya temizliği yapıp baştan yüklesen düzelebilir.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
ara sıra bende de oluyor ne zaman gider bilmiyorum ama gidiyor sonra. çözümü de olacağını sanmıyorum. ancak clean master ile bir gereksiz dosya temizliği yapıp baştan yüklesen düzelebilir.
kaldirdiktan sonra temizlik yapmamistim deniyecegimkaldirdim birsurukez temizledim ama hala ayni

Luck Star

Luck Star

Üye
öncelikle geliştirici seçeneklerini açın telefondan ( telefon bilgileri - derleme sürümünüe 6-7 kez tıklayın) sonra Ayarlar/ Gelistirici Secenekleri/ Uygulmlr/ Etkinlikleri Saklama" tik'ini isaretliyse kaldirin bos kalsin. düzelir.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle geliştirici seçeneklerini açın telefondan ( telefon bilgileri - derleme sürümünüe 6-7 kez tıklayın) sonra Ayarlar/ Gelistirici Secenekleri/ Uygulmlr/ Etkinlikleri Saklama" tik'ini isaretliyse kaldirin bos kalsin. düzelir.

onceden gelistirici acikti zaten simdi oraya baktim boyleydi

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Kaldır, kalıntıları sil ve tekrar kur. ;)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye

Konusmalari sildinmi burdan?

gezegen5271

Üye
bence wahatsapı kaldırmadan önce uygulama yöneticisinden veriyi sil .sonra programı kaldır.tekrar kur.düzlir.bende aynı sorun vardı.geçti.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
onuda wifi oldugunda denerim kaldir kur kaldir kur baya mb gitti :D

Anil-D

Anil-D

Üye
bu sorunlar ne yav dimi 3 gitmez buga gelmis

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
bug da ne bug gitmiyo da gitmiyo iyiki mesala 5 mesaj gelse mesaji okuyuncaya kadar dogruyu gosteriyo

Anil-D

Anil-D

Üye
oluyo oyle format atmadan gitmiyo

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
yukarida bi yontem kaldi onu deniyecegim olmado ben ona o bana alisacak :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt