Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayarlarda uygulama yöneticisinde hepsi sekmesinde başlatıcı yada touchwiz launcher benzeri birşey olmalı.Onun verisini sil.
_YldZEneS_
Üye
Konu Sahibi
touchviz ana sayfa vardi onun verisini sildim ana sayfa duzeni sifirlandi ama hala ayniben plus i kurup falan bakiyimoha ya, kaldirdim verileri temizledim plus i kurdum 3 yazmiyodu aciyim dedim sms dogrulama falan olmadi hata verdi sonra tekrar kaldirdim play den orjinal indirdim hala 3 var :
touchviz ana sayfa vardi onun verisini sildim ana sayfa duzeni sifirlandi ama hala ayniben plus i kurup falan bakiyimoha ya, kaldirdim verileri temizledim plus i kurdum 3 yazmiyodu aciyim dedim sms dogrulama falan olmadi hata verdi sonra tekrar kaldirdim play den orjinal indirdim hala 3 var :
Ayarlar-uygulamalar-tümü
Sonra badgeprovider diye bi program goreceksin. Onun verisini sil duzelir kardes. Formatla duzelmiyo. Samsungun arayuzunun dandikliginden kaynaklaniyo. Arkadasimin s3ünde de mesajlarin ustundeki sayi gitmiyodu. Oyle duzelttim
_YldZEneS_
Üye
Konu Sahibi
simdi plus un son surumunu kullaniyorum orjinal whatsapp ta oluyo du tekrar olursa denerim