Tavsiye whatsapp taki 3 gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
touchviz ana sayfa vardi onun verisini sildim ana sayfa duzeni sifirlandi ama hala ayniben plus i kurup falan bakiyimoha ya, kaldirdim verileri temizledim plus i kurdum 3 yazmiyodu aciyim dedim sms dogrulama falan olmadi hata verdi sonra tekrar kaldirdim play den orjinal indirdim hala 3 var :vur:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
touchviz ana sayfa vardi onun verisini sildim ana sayfa duzeni sifirlandi ama hala ayniben plus i kurup falan bakiyimoha ya, kaldirdim verileri temizledim plus i kurdum 3 yazmiyodu aciyim dedim sms dogrulama falan olmadi hata verdi sonra tekrar kaldirdim play den orjinal indirdim hala 3 var :vur:
hangi pluasunkullanıyorsun sen. whatsapp + plus 6.26c olan mı. oysa bişi diyemem ama değilse dene bunu ben sorun yaşamadım hiç

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
20 yi kullaniyodum bugun 24 u denedim guncel degil falan dedi

• Beğen
ismail

ismail

Üye
20 yi kullaniyodum bugun 24 u denedim guncel degil falan dedi
normal whatsappı kur doğrulama yap. sonra clean master gibi uygulamalar olmadan kaldır yani artık dosyaları kalsın ondan sonra
bu linkteki indirip kur. bide bi süre kullanmayı denesene sorun olcak mı?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
normal whatsappı kur doğrulama yap. sonra clean master gibi uygulamalar olmadan kaldır yani artık dosyaları kalsın ondan sonra
bu linkteki indirip kur. bide bi süre kullanmayı denesene sorun olcak mı?
plusta 3 yok normal calisiyo ama insallah arka planda calismamazlik yapip mesajlar gec gelmez

• Beğen
Tyrann

Tyrann

Üye
Whatsapp' i silip telefonun romunu yeniden flaslaman lazim.Sonra Whatsapp' i yukle.O sekilde duzelir

erdi_s

erdi_s

Üye
Ayarlar-uygulamalar-tümü
Sonra badgeprovider diye bi program goreceksin. Onun verisini sil duzelir kardes. Formatla duzelmiyo. Samsungun arayuzunun dandikliginden kaynaklaniyo. Arkadasimin s3ünde de mesajlarin ustundeki sayi gitmiyodu. Oyle duzelttim

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
simdi plus un son surumunu kullaniyorum orjinal whatsapp ta oluyo du tekrar olursa denerim

• Beğen
Tepkiler: erdi_s

Üst Alt