Tavsiye whatsapp taki 3 gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
bende 948 yazıyordu format attim

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
formata cok yaklasmiyorum uygulamalarim oyunlarim.. hayiirrr!.

Anil-D

Anil-D

Üye
whatsappa giremiyorum ya ben

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
google playdeki whatsapp mi kullandigin

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen modludil

Anil-D

Anil-D

Üye
clandan ciktim ben hep barbar atip duruyorlar o 13 lvl dolduruyorlar iyileri bana gelince barbar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
nedenini bilmiyorum gelende +4 okcu atiyolar ama sen klan klan dolas en iyi asker atan yere gitkonuyu dagitmayalim :ehe

ismail

ismail

Üye
whatsapp+ dene bence :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
dostum ne olduysa onun yuzunden oldu saten

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
onceden onu kullaniyordum program duzgun arkaplanda calismiyo mesajlar gelmiyo ve plus in cogu simgesi karsi tarafta gozukmuyo onu kaldirdim orjinal kurdum boyle oldu

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ayarlarda bişey vardı adı aklımda değil onun önbelleğini verisini sildiğinde düzeliyordu. Tam adı aklımda değil ama ayarlarda uygulama yöneticisine gel orda hepsi kısmına gel OMACP gibi bişey var ona gel ön bellek ve verileri sil telefonu yeniden başlat. Eğer buysa dediğim düzelir.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarda bişey vardı adı aklımda değil onun önbelleğini verisini sildiğinde düzeliyordu. Tam adı aklımda değil ama ayarlarda uygulama yöneticisine gel orda hepsi kısmına gel OMACP gibi bişey var ona gel ön bellek ve verileri sil telefonu yeniden başlat. Eğer buysa dediğim düzelir.
denedim olmadi birde whatsappi kaldirinca dedigini yapip oyle kuracagim, yorum icin tesekkurler

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu sorun için markette uygulamalarda var unread sorunu ama bende işe yaramamıştı bende de mesajlarda olmuştu bu dediğim uygulamanın verilerini sildiğimde düzelmişti ama o omacp miydi onu tam hatırlayamadım neyse umarım çözersin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aynısı banada olmuştu kaldırıp normal whatsapp kurduğumda olduğun whatsapa dair dosya yöneticiden falan ne varsa sildim sonra son sürüm plusu kurdum düzelmişti.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Ayarlar/uygulamalar/whatsapp/verileri temizle Bunu bi dene

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bi normali kaldiriyim verileri temizleyim plus i kuruyum sonra tekrar orjinale donuyum :D

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Launcherın verisini silersen büyük ihtimal düzelecektir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt