Mad EagLe
Üye
Marka takıntısı zaten yanlış ben casper kötü demiyorum. He diyorum ama hepsi kötü demiyorum. Sen hi-leveline bakma anakarta bak mesela casper anakartı kime yaptırıyor ? Sen casper marka anakart gördün mü ? Ya da ekran kartı ? Asus en azından kendi yapıyor ve soğutmayı başarıyor. Sen en kaliteli kingstonuda taksan soğutamıyorsan hi-level daha iyi performans verir. Asusun 8 gb modeli 1800 küsür. 1850 varsayalım. Bu casper'da 1700. Şimdi asus kalitesi, asus servisi casperdan iyiyken, asus soğutması casperdan iyiyken, ayrıca ekran kartı ve işlemci yönünden bu model diğerinden üstünken neden casper tercih edilsinkiVallaha açıkcası ben marka takıntısı yapmıyorum bana göre de yapılmaması lazım eğer özellikler aynı ise. Çünkü açıyorsun ikisinde Hi-Level marka ram. İkisinde de i5 işlemci samsung hdd ve nvidia ekran kartı bulunuyor. Yani iki aynı özellikte pc nin marka yüzünden aralarında 400-500 oynadığını bile gördüm. Tabi ki bu parçalar dışında kasanın yapısı filan da önemlidir de ne bileyim acayip geliyor. Benim pc Lenovo v580c 59392191 çoğu kişi alınca alma filan dedi kasa yüzünden fakat şu an gayet iyi hatta hatırlarsan garanti mevzusu oldu da servis kapağının bozup bozmadığını sordum. Bozmuyor acıp temizliyorum kolayca içini.![]()
bak mesela benim arkadaşım i7 casper aldı 1500 liraya 1 buçuk sene önce. Bir arkadaşımda i5 Asus aldı 1450 liraya. Casper 8 gb ram, asus 4 gb ramdi. Ama arkadaş casper'dan sürekli şikayet ediyordu. Isınmasından programlarda kasmasından. Ancak diğer arkadaş asus'ta hiç sıkıntı yaşamadı. Biraz ucuz etin yahnisi gibi oluyor. Casper'ın tabiki iyi modelleri vardır yok demiyorum. Ama şu iki model arasında bana göre asusun en az 400 tl farkı olmalı.

Ertesi Gün Gittik İade Ettik Oyunlarda ZatenMin 80