İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yuh ya bu saattede mi,
mesut bunu daha once soylemistin ben orda admine istegimi soyledim
:D bende uyanığım hayırdır Enes :D tema geçişlerindeki sorunu kavramaya çalışıyorum kahve eşliğinde :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
:D bende uyanığım hayırdır Enes :D tema geçişlerindeki sorunu kavramaya çalışıyorum kahve eşliğinde :)
yolcu geldide ondan :)
bu sorun hallolur mu abi yoksa opera minide hic nick goremiycekmiyim :züü:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yolcu geldide ondan :)
bu sorun hallolur mu abi yoksa opera minide hic nick goremiycekmiyim :züü:
İlerleyen günler neyi gösterir bilinmez ancak performans açısından bir çok ayrıntıdan feragat edilmek zorunda kalındı. :oke:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
İlerleyen günler neyi gösterir bilinmez ancak performans açısından bir çok ayrıntıdan feragat edilmek zorunda kalındı. :oke:
insallah hallolur abi :tebessüm: bu arada konuyu dagitmadan bi cumle ile cevap versen iyi olur, bu sikayet takibi noldu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
insallah hallolur abi :tebessüm: bu arada konuyu dagitmadan bi cumle ile cevap versen iyi olur, bu sikayet takibi noldu?
Yok dağılmaz merak etme :) pc de ve mobil sürümde sadece reddedildiğinde bildirim cevabı geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hareketli reklam biraz can sıkıcı olmuş. :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Can sıkıcı derken, Çarpı ile kapatılıyor ve bir kere çıkıyor her ziyaretçiye.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Can sıkıcı derken, Çarpı ile kapatılıyor ve bir kere çıkıyor her ziyaretçiye.
Ben lumia 1320 ile yazıyorum
Tarayıcıdan da yazsam tapatalkdan da yazsam iphone iie gönderildi diyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
mürteza16

mürteza16

Üye
Opera mini ile normal mobil sürüme geçmek için bir yöntem buldum. Şahsen ben opera mini ile normal mobil sürümde kullanıyorum.

Yöntem şu;
Önce hesabımızdan çıkış yapıyoruz. Sonra normal mobil sürüme geçiyoruz. Tekrar hesabımıza giriş yapınca normal mobil sürümde olur hâlâ.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Opera mini ile normal mobil sürüme geçmek için bir yöntem buldum. Şahsen ben opera mini ile normal mobil sürümde kullanıyorum.

Yöntem şu;
Önce hesabımızdan çıkış yapıyoruz. Sonra normal mobil sürüme geçiyoruz. Tekrar hesabımıza giriş yapınca normal mobil sürümde olur hâlâ.
vallaha oldu :Dhiz olarak opera mini surumun degerini anladim :D geri donuş :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Bu yöntemi opera stil ilk çıktığında bulmuştum. Herkesin bildiğini düşünerek söylememiştim. :)
onceden deseydin mobil surume gecis olsun diye mesaj atmazdim yani gecis de olmasin bosa israf ben geri dondum opera surume :D

SHS

SHS

Üye
MaxiCep kendi forum uygulamasını yaptırabilir

• Beğen
@bluesky@

@bluesky@

Üye
MaxiCep kendi forum uygulamasını yaptırabilir

Aynn katılıyorum

Yöntem şu;
işe yaradı saol bu arada :D

• Beğen

Üst Alt