_YldZEneS_
Üye
yuh ya bu saattede mi,farklı bir tema için kendi tarayıcısını kullanabilirsin
mesut bunu daha once soylemistin ben orda admine istegimi soyledim
yuh ya bu saattede mi,farklı bir tema için kendi tarayıcısını kullanabilirsin
o da benim söylediğim gibi birşey söylediyuh ya bu saattede mi,
yuh ya bu saattede mi,
bende uyanığım hayırdır Enes
tema geçişlerindeki sorunu kavramaya çalışıyorum kahve eşliğinde 
geçişde sorun yokbende uyanığım hayırdır Enes
![]()
sadece opera dan fazlası isteniyor o kadar 
yolcu geldide ondanbende uyanığım hayırdır Enes
![]()

İlerleyen günler neyi gösterir bilinmez ancak performans açısından bir çok ayrıntıdan feragat edilmek zorunda kalındı.yolcu geldide ondan
bu sorun hallolur mu abi yoksa opera minide hic nick goremiycekmiyim![]()

insallah hallolur abiİlerleyen günler neyi gösterir bilinmez ancak performans açısından bir çok ayrıntıdan feragat edilmek zorunda kalındı.![]()
bu arada konuyu dagitmadan bi cumle ile cevap versen iyi olur, bu sikayet takibi noldu?Yok dağılmaz merak etmeinsallah hallolur abibu arada konuyu dagitmadan bi cumle ile cevap versen iyi olur, bu sikayet takibi noldu?
pc de ve mobil sürümde sadece reddedildiğinde bildirim cevabı geliyor.Ben lumia 1320 ile yazıyorumCan sıkıcı derken, Çarpı ile kapatılıyor ve bir kere çıkıyor her ziyaretçiye.
gelen güncelleme ile telefona verilen User Agent o, telefon ile alakalıBen lumia 1320 ile yazıyorum
Tarayıcıdan da yazsam tapatalkdan da yazsam iphone iie gönderildi diyor

vallaha olduOpera mini ile normal mobil sürüme geçmek için bir yöntem buldum. Şahsen ben opera mini ile normal mobil sürümde kullanıyorum.
Yöntem şu;
Önce hesabımızdan çıkış yapıyoruz. Sonra normal mobil sürüme geçiyoruz. Tekrar hesabımıza giriş yapınca normal mobil sürümde olur hâlâ.
hiz olarak opera mini surumun degerini anladim
geri donuş 
Bu yöntemi opera stil ilk çıktığında bulmuştum. Herkesin bildiğini düşünerek söylememiştim.vallaha oldu![]()

onceden deseydin mobil surume gecis olsun diye mesaj atmazdim yani gecis de olmasin bosa israf ben geri dondum opera surumeBu yöntemi opera stil ilk çıktığında bulmuştum. Herkesin bildiğini düşünerek söylememiştim.![]()

Yani nasıl düzeltcem ??gelen güncelleme ile telefona verilen User Agent o, telefon ile alakalı![]()
wp kategorisindeki ana konuya sorabilirsinYani nasıl düzeltcem ??
Aynn katılıyorumMaxiCep kendi forum uygulamasını yaptırabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işe yaradı saol bu aradaOpera mini ile normal mobil sürüme geçmek için bir yöntem buldum. Şahsen ben opera mini ile normal mobil sürümde kullanıyorum.
Yöntem şu;
Önce hesabımızdan çıkış yapıyoruz. Sonra normal mobil sürüme geçiyoruz. Tekrar hesabımıza giriş yapınca normal mobil sürümde olur hâlâ.