SHS
Üye
Alın video:
Resimde aşağıda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resimde aşağıda
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Simdi baktım dosya yükle tiklayinca yükleme çizgisi çıkıyor üstte ve sonsuz bekliyor.Video ve resmi inceledim firefox'mu kullanıyorsun ? önbelek temizliği yaptınmı ? Aynı tarayıcı ve 3 farklı tarayıcı ile denedim sıkıntı yokbu süreklimi oluyor.
Dosya yükleme ok tamam mesaj peki ?Simdi baktım dosya yükle tiklayinca yükleme çizgisi çıkıyor üstte ve sonsuz bekliyor.
Masaustunde sorun yok.
Dosya yükleme ok tamam mesaj peki ?
Yükleme çizgisi yine üstte cikti kaybolmuyorİlgileniliyor Teşekkürler BahadırMobil denemeYükleme çizgisi yine üstte cikti kaybolmuyor

Video ve resmi inceledim firefox'mu kullanıyorsun ? önbelek temizliği yaptınmı ? Aynı tarayıcı ve 3 farklı tarayıcı ile denedim sıkıntı yokbu süreklimi oluyor.
Kontrolleri sağlanıyor, konu ile @Ozan admin ilgileniyor3 farklı tarayıcı da denedim bende Bahadır abinin dediği gibi, o çubuk hep orda mesajın gittiğinden eklentinin yüklendiğinden emin olamıyorum

Ben görmedim kardeşim bu konuda mı ?Bu sorunu bir kaç gün önce dile getirmiştim ama kale alan olmadı.![]()

Evet abi buraya yazdım. Pazartesi yazmışım.Ben görmedim kardeşim bu konuda mı ?![]()

Gözümden kaçmış kusura bakmaEvet abi buraya yazdım. Pazartesi yazmışım.![]()

Şimdi durum nasıl bakar mısınız sorun devam ediyor mu ? @SHS @OttomaN TigeR @Nextman