Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 ( 2014 12 10 - UNOFFICIAL & GAPPS )

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
Reis yanlış anlattım kusura bakma benim bahsettiğim statusbar tema değil

emrekizilkaya

Üye
Bu dosyaları telefonun hafızasına atıyoruz dimki ? root gerektirmiyor dimi.Arkadaşlar bi yardımcı olsanız. Advanced-Wipe dalvik cache seçimi yok bende recovery için ayrı bi mod mu yüklüyoruz öyle mi?

spazmol

spazmol

Üye
Saygılarımla :D

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve MeeksTR
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Bu dosyaları telefonun hafızasına atıyoruz dimki ? root gerektirmiyor dimi.Arkadaşlar bi yardımcı olsanız. Advanced-Wipe dalvik cache seçimi yok bende recovery için ayrı bi mod mu yüklüyoruz öyle mi?
Recovery ana menüsünde Wipe data/factory reset aynı işlevi yapmaktadîr. Ayrıca cwm recovery 6.0.5.0 sürümü kullandığınızdan emin olun. Advanced menüsünde wipe dalvik cache bulunmaktadır
Konumuz Güncellenmiştir
- CM11-20141013-UNOFFICAIAL-ancora

emrah166

Üye
Deneyen var mi ? Oyun perf. Nasil?

getget

Üye
MekksTR kardeşim cmw 6.0.5.1 çıkmış onuguncelleyip bu romuda yüklesek sorun olurmu sıkıntı olırmı

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
MekksTR kardeşim cmw 6.0.5.1 çıkmış onuguncelleyip bu romuda yüklesek sorun olurmu sıkıntı olırmı
Ben yeni sürümü bulamadım, GT-I8150 ile uyumlu ise sorun olmaz kardeşim. Aksine yeni güncelleme ile daha güvenli bir kurulum sağlıyacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
artistsefa

artistsefa

Üye
Hocam ben cm11 2014 10 13 güncellemesini yükledim ama google playden hiç bir sey indiremiyorum hata oluştu diyor gapps 10.19 güncellemeyi yükledim yine olmadı başka market programlarından indirebiliyorum dosyaları yeniden indirdim olmuyor her güncellemede temiz kurulum yapıyorum buildprop düzenlemesi yapmam gerekiyor telefonumu kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Hocam ben cm11 2014 10 13 güncellemesini yükledim ama google playden hiç bir sey indiremiyorum hata oluştu diyor gapps 10.19 güncellemeyi yükledim yine olmadı başka market programlarından indirebiliyorum dosyaları yeniden indirdim olmuyor her güncellemede temiz kurulum yapıyorum buildprop düzenlemesi yapmam gerekiyor telefonumu kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Eğer telefonunuzdan google hesabınızı silip hesabınıza baştan tekrar giriş yaparsanız muhtemelen düzelecektir.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Buildprop düzenlemesi yapıyorsan pa gapps kurumlarını (nedeni bilmiyorum) hata verebiliyor. Rom üzerinde değişiklik yapmadan, öncelikle cwm recovery sürümünüzün 6.0.5.0 olduğunu kontrol edin. Ardından wipe data/factory reset ve mounts and storage den format /system ve format /storage sdcard0 işlemlerini uygulayınız. Daha sonra önce indirdiğiniz ROM dosyasını ardından hiçbir işlem yapmadan Pa gapps dosyasını kurun ve telefonunuzu başlatın. Böyle bir kurulumda hata vereceğini sanmıyorum. ( yetersiz sistem depolama alını hariç)

genco15

genco15

Üye
Sirmodred hocam art a gecince hafiza doluyor bu partitionlari nasil yeniden bolebiliriz mumkun mu bu 4 gb nin 3 unu rom a verelim

bozkurt5878

Üye
Mrb hocam ben telefonuma cm11-20140122 versiyonunu yükledim hersey sorunsuz calışıyor bitek hafıza kartına uygulamaları taşıyamıyorum cm11 in yeni versiyonlarından birini yüklesem düzelirmi düzelirse hangisini önerirsiniz

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Mrb hocam ben telefonuma cm11-20140122 versiyonunu yükledim hersey sorunsuz calışıyor bitek hafıza kartına uygulamaları taşıyamıyorum cm11 in yeni versiyonlarından birini yüklesem düzelirmi düzelirse hangisini önerirsiniz
CM11'in hiçbir versiyonunda hafıza kartına taşıma bulunmuyor. Sd karta taşı bulunuyor ancak telefonun depolama alına kaydediyor, sd kart ile telefon hafızasını değeştirseniz bile yine 1.7 GB'lık hafızaya taşınıyor.

bozkurt5878

Üye

CM11'in hiçbir versiyonunda hafıza kartına taşıma bulunmuyor. Sd karta taşı bulunuyor ancak telefonun depolama alına kaydediyor, sd kart ile telefon hafızasını değeştirseniz bile yine 1.7 GB'lık hafızaya taşınıyor.

ilgin için teşekkür ederim hocam peki bunun başka bir yolu varmıdır?

genco15

genco15

Üye
Hocam anlatamadim demek istediim telefonda iki tane 1.70 lik alan var ya bunları birleş tirip birini 3 birini 1 yapsak 3 lukde apklar 1 dw cacheler olsa muzik felan zaten microsd de olur bu sekilde art kullanilabilir

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi

ilgin için teşekkür ederim hocam peki bunun başka bir yolu varmıdır?
CM11 den vazgeçmek olabilir :)
Cm11 öncesi sürümlerde böyle bir sıkıntı görmedim
Hocam anlatamadim demek istediim telefonda iki tane 1.70 lik alan var ya bunları birleş tirip birini 3 birini 1 yapsak 3 lukde apklar 1 dw cacheler olsa muzik felan zaten microsd de olur bu sekilde art kullanilabilir
Bu konuda bilgim yok, tahminimce böyle birşeyin mümkün olması için recovery de dahil tüm hafıza kodlamarını değiştirmek gerekebilir. Başka bir cihazda üzerinde iki adet belleği telefonda tek bellek olarak görmüştüm. Yinede oluruna bakmak gerekirse @sir mordred kardeşimizede danışmakta fayda var. :)

KaanWonder

Üye
Romu kuranlar şarj süresi kaç saat ? İyiyse yükliyeceğim. Önceden cm11 Android 4.4.2 kurmuştum ama şarjı %80deydi 10dk kullandım kritik batarya seviyesi falan demeye başladı.

ongbak96

Üye
son sürümü yükledim de stabil değil yavaş kullanılıyor telefon bide sürekli uygulamalar durduruluyor. hurtsky kernel ile kullanıyorum son sürümü ile smartassv2 ve SİO ayarları ile kullanıyorum. bi öneriniz varmı uygulamalar sürekli hata veriyo mart ayı sürümünde hiç sıkıntı yoktu. mart ayı sürümüne dönmemi önerir misiniz yada hangi sürüm en stabildir ? kernel olarak da hangisini önerirsiniz ?

bozkurt5878

Üye
Ongbank96 kardeş bende bugun 4.4.4 son sürümünü kurdum aynı sıkıntılar benim telefondada var bi cözümü varmıdır acaba