İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Deneme

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam şimdi bende denedim sorunsuz Ozan onasıl şarj bitmesi telefon kilitlendi :sirit:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Benim şarjım bitti mi telefon kitlenir karşı tarafta :ehe

Tamam hallolmasına sevindim arkadaslar, bir problem olursa beni etiketleyerek bu konuda belirtin lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, Nextman, SHS ve 1 kişi daha
SHS

SHS

Üye
Sorun yok şimdi :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
onceden soruldumu bilmiyorum ama opera minideyken normal mobil surume gecmiyor bilmiyorum sorun bendemi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
onceden soruldumu bilmiyorum ama opera minideyken normal mobil surume gecmiyor bilmiyorum sorun bendemi
mobile sürüm e basıyorsan opera sürümü o zaten, yani masaüstü sürümü diyorsun belkide

@bluesky@

@bluesky@

Üye
mobile sürüm e basıyorsan opera sürümü o zaten, yani masaüstü sürümü diyorsun belkide
3 sürüm var
Opera mini sürüm
Masaüstü sürüm
Mobile sürüm
Yani mobile ile opera mini sürümü farklı şeyler

@bluesky@

@bluesky@

Üye
benim dedigim o iste gecis yok gecis icin baska tarayici da kullanmak mantikli degil
Opera minide sorun olabilir zaten opera mini opera tarayıcıya göre özellikleri baya bi eksik video izleyememe vb. bu yöndede eksik olabilir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
benim dedigim o iste gecis yok gecis icin baska tarayici da kullanmak mantikli degil
malesef, kendi tarayıcısını deneyebilirsin veya star browser kullan user agent kısmınıda iphone olarak ayarlarsan geçiş yapabilirsin

@Safak

@Safak

Üye

Tel Yaptin Kotu Olduysa Kusura Bakmayin..
Opera ve mobil surumde olmasi gereken bir sey...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hava durumu için programlar var bir sürü, diğeri de profilde var zaten, siteye eklenmesi gereksiz bir yük getirir

SHS

SHS

Üye
Bin (sayı örnektir) Konu üstündekiler onay beklemesin

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bin (sayı örnektir) Konu üstündekiler onay beklemesin
Evet bu konu yapılacaklar arasında aklımda, teknik yetersizlikten yapamadık mantıklı olan bu zaten.
Opera mini için sadece opera mini sürümünden erişim veriyoruz çünkü opera mini sürümünde diğer stiller sitede neredeyse dolaşılamaz ağırlıkta olabiliyor. Bunu üyelerimizin talebi dogrultusunda yapmıstık zaten.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Evet bu konu yapılacaklar arasında aklımda, teknik yetersizlikten yapamadık mantıklı olan bu zaten.

Opera mini için sadece opera mini sürümünden erişim veriyoruz çünkü opera mini sürümünde diğer stiller sitede neredeyse dolaşılamaz ağırlıkta olabiliyor. Bunu üyelerimizin talebi dogrultusunda yapmıstık zaten.
opera mini stilini bende destekledim ama telefon android diger mobil stile gecis olsa destekliyecegini umuyorum, benim istegim ikisi arasinda gecis yapmak

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
opera mini stilini bende destekledim ama telefon android diger mobil stile gecis olsa destekliyecegini umuyorum, benim istegim ikisi arasinda gecis yapmak
farklı bir tema için kendi tarayıcısını kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt