Bahadir_fb
Üye
Deneme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
aynı sorun bendede var sorun sende olamazonceden soruldumu bilmiyorum ama opera minideyken normal mobil surume gecmiyor bilmiyorum sorun bendemi

mobile sürüm e basıyorsan opera sürümü o zaten, yani masaüstü sürümü diyorsun belkideonceden soruldumu bilmiyorum ama opera minideyken normal mobil surume gecmiyor bilmiyorum sorun bendemi
3 sürüm varmobile sürüm e basıyorsan opera sürümü o zaten, yani masaüstü sürümü diyorsun belkide
"opera mini" uygulamasıyla opera mini sürümünde iken farklı bir mobile sürüme geçiş yok3 sürüm var
Opera mini sürüm
Masaüstü sürüm
Mobile sürüm
Yani mobile ile opera mini sürümü farklı şeyler

He anladım"opera mini" uygulamasıyla opera mini sürümünde iken farklı bir mobile sürüme geçiş yok![]()

benim dedigim o iste gecis yok gecis icin baska tarayici da kullanmak mantikli degil"opera mini" uygulamasıyla opera mini sürümünde iken farklı bir mobile sürüme geçiş yok![]()
Opera minide sorun olabilir zaten opera mini opera tarayıcıya göre özellikleri baya bi eksik video izleyememe vb. bu yöndede eksik olabilirbenim dedigim o iste gecis yok gecis icin baska tarayici da kullanmak mantikli degil
malesef, kendi tarayıcısını deneyebilirsin veya star browser kullan user agent kısmınıda iphone olarak ayarlarsan geçiş yapabilirsinbenim dedigim o iste gecis yok gecis icin baska tarayici da kullanmak mantikli degil
Evet bu konu yapılacaklar arasında aklımda, teknik yetersizlikten yapamadık mantıklı olan bu zaten.Bin (sayı örnektir) Konu üstündekiler onay beklemesin
Opera mini için sadece opera mini sürümünden erişim veriyoruz çünkü opera mini sürümünde diğer stiller sitede neredeyse dolaşılamaz ağırlıkta olabiliyor. Bunu üyelerimizin talebi dogrultusunda yapmıstık zaten.onceden soruldumu bilmiyorum ama opera minideyken normal mobil surume gecmiyor bilmiyorum sorun bendemi
opera mini stilini bende destekledim ama telefon android diger mobil stile gecis olsa destekliyecegini umuyorum, benim istegim ikisi arasinda gecis yapmakEvet bu konu yapılacaklar arasında aklımda, teknik yetersizlikten yapamadık mantıklı olan bu zaten.
Opera mini için sadece opera mini sürümünden erişim veriyoruz çünkü opera mini sürümünde diğer stiller sitede neredeyse dolaşılamaz ağırlıkta olabiliyor. Bunu üyelerimizin talebi dogrultusunda yapmıstık zaten.
farklı bir tema için kendi tarayıcısını kullanabilirsinopera mini stilini bende destekledim ama telefon android diger mobil stile gecis olsa destekliyecegini umuyorum, benim istegim ikisi arasinda gecis yapmak