Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
M nin üstüne elma yapıştırırız. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
O onun altında hopörleri ben ilk orta tuş gibi gördüm :D . 5.9 inç olunca sanal tuşlar etkilemez de :D

Fenomenon

Fenomenon

Üye
bence tasarım çok iyi. klasik moto tasarımında nexus yazısı da kötü değil. tek kötü yanı 6" olması çünkü 6" herkese hitap etmiyor

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4 ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Hem boyutu iPhone 6 plus gibi yer kaplıyor çerçeve büyük

Invoke

Invoke

Üye
Otobüsde hep yanındaki vatandaş senin ekrana bakar da az görür ya artık böyle bir şey yok. 6" 2K kardeş kardeş izlesin, artık ne yapıyorsak. :D

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4, achambo, .NeXuS. ve 1 kişi daha
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha az sohbet, daha fazla fikir alalım gençler hayırlı geceler takipteyim bilginize konu da çok yararlı açıklamalar geliyor bozulmasın :oke:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Tabi kotu tarafı ya kredi kartı girerken uzaktan izliyosa yani rahatça görür :D her ihtimali düşünmek lazim :D

Invoke

Invoke

Üye
Aynen ya o kötü :(
Gazete okur gibi bakarlar

He ya, ama ben çözdüm onu blacklight dimmer uygulaması kullanıcan ya da özellik kernelde varsa direk yapıştırıcan. Baktın ki senin ekrana bakıyor, %0 a kadar bir alıyorsun kapkara oluyor. Sonra yandaki bozuluyor zaten. :ehe

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR, mr.bell ve .NeXuS.
kadikoy

kadikoy

Üye
motorola tasarım konusuna eğilmeli berbat görünüyor..

achambo

achambo

Üye
8,3 cm x 16 cm ve 1 cm kalınlık büyük ya bir de toplu taşımada 5 inc ile anca rahat ediliyo:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ekran karartma felan demissiniz de benim gibileri de dusunun ben yabancida telefon gorunce iyi kotu demeden merakla inceliyorum hosuma gidiyor saklamayin. ozellerine girmiyorum tabiki de. bu telefon neredeyse her anlamda piyasadaki diger telefonlar gibi olmus ama ekran secenekleri olsaydi keske. ben buyuk ekrani seviyorum kullanisli gelmiyor ortalama bisey olmali. suanki s3 o yuzden hala kullanisli geliyor bana

0MG90

0MG90

Üye
Etkinliğin videosu var mı?

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Invoke

Invoke

Üye
Etkinlik var mı? :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR