Galaxy S II i9100 Hiui Final [I9100-I9100G] [20.11.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

apoow

Üye
Yine olmadi :(

zeki gönül

Üye
Link inmiyor yardim

apoow

Üye
Tamam yukledim ama biraz ayrintili anlatabilir misn kardesim ben tel rootlu rom u da yine siteden yukledm orijinal degil rom u nasl yapicam

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yukledim ama biraz ayrintili anlatabilir misn kardesim ben tel rootlu rom u da yine siteden yukledm orijinal degil rom u nasl yapicam
tamam daha önceden rom yüklemişsen bunuda üzerine kurabilirsin. hafıza kartına at romu recoveryden yükle. wipeleri sil telefonu yeniden başlat...

zeki gönül

Üye
S.a admin ben yeni üye oldum bu romu yükledim guncelleme geldi 4.10.10 guncellersem turkce olurmu tekrar?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
S.a admin ben yeni üye oldum bu romu yükledim guncelleme geldi 4.10.10 guncellersem turkce olurmu tekrar?
Hayır. Benim güncellememi beklemelisin. Buradaki linki yeniliycem. İndirip üzerine kurabilirsin...GÜNCELLEME

● DURUM ÇUBUĞU ŞEFFAFLANDIRILDI
● GOOGLE PLAY HİZMETLERİ GÜNCELLENDİ
● KAMERA GÜNCELLENDİ
● SAATLER DEĞİŞTİRİLDİ
● TUŞ KİLİDİ EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ
● YAZI TİPİ DEĞİŞTİRTİLDİ
● VARSAYILAN GÖRÜNÜMLER DEĞİŞTİRİLDİ

• Beğen
Tepkiler: apoow

apoow

Üye
Kardeşim kurdum arada hata veriyor gönder diyorum. Güncellemelerini takip ediyorum ve bekliyorum tesekkurler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kurdum arada hata veriyor gönder diyorum. Güncellemelerini takip ediyorum ve bekliyorum tesekkurler
Ne gibi hata? Daha detaylı açıklarsanız güncellemede çözemeye çalışacağım..

apoow

Üye
Maalesef google olay durdu mesala bu şekilde ama eski ROM da bu çok nadir olurdu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef google olay durdu mesala bu şekilde ama eski ROM da bu çok nadir olurdu
Ayarlar / gelişmiş / zorla kapatmaları göster seçeneğini kapat. Şimdilik böyle idare et güncellemede ilgileneceğim...

• Beğen
Tepkiler: apoow

apoow

Üye
S.a kolay gelsin hocam Adaway i kuramıyorum reklam engelleyici en güzel o program var nasıl kurucam o progrHer program çalışmıyor eski romdakiler bunda kurulmuor nasıl yapcaz hocam??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
S.a kolay gelsin hocam Adaway i kuramıyorum reklam engelleyici en güzel o program var nasıl kurucam o progrHer program çalışmıyor eski romdakiler bunda kurulmuor nasıl yapcaz hocam??
en son sürümünü yüklemeyi denediniz mi?Güncelleme

Çevirici görünümü değiştirildi
Durum çubuğu şeffaflığı kaldırıldı
Dosyalar görünümü değiştirildi
Google hizmetleri güncellendi
Güvenlik araçları görünümü değiştirildi
Kilit ekranı orjinaline döndürüldü
Klavye değiştirildi [Xperia Z3]
Klasör görünümü değiştirildi
Rehber görünümü değiştirildi
Saatler değiştirildi
Varsayılan görünümler değiştirildi
Yazı tipi değiştirildi [Sony Sketch]
Yeni diller eklendi (Rusya,Çek,İspanya,İtalya)

zeki gönül

Üye
Bluetooth ile dosyalar gönderilmiyor wifi direct calismiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth ile dosyalar gönderilmiyor wifi direct calismiyor
Daha dün attım. Wipeleri yapmayı unutma. Telefonu en baştan kurman gerek...
GÜNCELLEME BİLGİLERİ:

ÇEVİRİCİ ORJİNALİNE DÖNDÜRÜLDÜ
EKLENEN DİLLER SİLİNDİ[ÇEVİRİLER TAM DEĞİL]
E-POSTA UYGULAMASI EKLENDİ
GÜVENLİK UYGULAMALARI GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ
PİL GELİŞTİRİLDİ [PİL KULLANIMI KULLANICIDAN KULLANCIYA DEĞİŞİR]
VARSAYILAN SAAT DEĞİŞTİRİLDİ

apoow

Üye
Hocam kolay gelsin int baglanti hizim Wi-Fi ve GSM de çok düşük ve kopmalar oluyor denedim bunu başka cihazlarda sknti yok ROM la alakalı bi durum mu yoksa cihazla mi ? Artik kırma noktasına geldim cok fazla kopuyor ayni ağda iki teli demedim dun benimki defalarca koptu diğer cihaz stabil bide klavye ayarı nerden bunun saçma sapan şeyler yazıyor :))

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kolay gelsin int baglanti hizim Wi-Fi ve GSM de çok düşük ve kopmalar oluyor denedim bunu başka cihazlarda sknti yok ROM la alakalı bi durum mu yoksa cihazla mi ? Artik kırma noktasına geldim cok fazla kopuyor ayni ağda iki teli demedim dun benimki defalarca koptu diğer cihaz stabil bide klavye ayarı nerden bunun saçma sapan şeyler yazıyor :))
Teşekkürler. Farklı farklı romlar dene eğer hepsinde sonuç aynı ise donanımsal problem var demektir. ve bir cihazında avea diğer cihazında türkcell var ise yanlış bir karşılaştırma yapıyorsun. Şu bir kanıt Türkcell in çekim gücü çok güçlü... Şebeke testini aynı hat üzerinden yap. Wifide aynı modem üzerinden yap öyle karşılaştır.

Klavye ayarları ayarlar / Dil & giriş / xperia klavye nin sağındaki > işarete tıkla. açılan menüden kişiselleştirilmiş kılavuza ttıkla ve gerekli ayarları kendince yap.

apoow

Üye
hos geldınız dıyor uygulamamı kapatıyor 45 mb lık uygulama altı ustu kapatıyor ama :S sonlandırıyor RAM ı cok kullanıyor galıba ROM u degıstırcem bu gıdısle sıkısınca sonlandırıyor HOS GELDINIZ dıyor ana ekrana donuyor :S yardımcı olursan ıyı olur bu rom guzel cunku degıstırmek ıstemıyorum
2 onlıne oynuyorum 1 sı 50 mb 2. 1.05 gb :D 2. de hıc kasma bıle yok ısınmada yok ama bu 1. de kasma var cakma var ısınma var ne sacma ısdır kısacası sen bana oyun ıcın ram ı fazla olan akıcı stabıl bı rom onerır msn sımdıden tesekkurler :D

zeki gönül

Üye
Hocam Ram cok kıllanıyo kasma var bunda romu beğeniyorum ama cok kasma var...

Üst Alt