Pc den indireceksin artık...Yine olmadi![]()
Dns değiştir..Link inmiyor yardim
tamam daha önceden rom yüklemişsen bunuda üzerine kurabilirsin. hafıza kartına at romu recoveryden yükle. wipeleri sil telefonu yeniden başlat...Tamam yukledim ama biraz ayrintili anlatabilir misn kardesim ben tel rootlu rom u da yine siteden yukledm orijinal degil rom u nasl yapicam
Hayır. Benim güncellememi beklemelisin. Buradaki linki yeniliycem. İndirip üzerine kurabilirsin...GÜNCELLEMES.a admin ben yeni üye oldum bu romu yükledim guncelleme geldi 4.10.10 guncellersem turkce olurmu tekrar?
Ne gibi hata? Daha detaylı açıklarsanız güncellemede çözemeye çalışacağım..Kardeşim kurdum arada hata veriyor gönder diyorum. Güncellemelerini takip ediyorum ve bekliyorum tesekkurler
Ayarlar / gelişmiş / zorla kapatmaları göster seçeneğini kapat. Şimdilik böyle idare et güncellemede ilgileneceğim...Maalesef google olay durdu mesala bu şekilde ama eski ROM da bu çok nadir olurdu
en son sürümünü yüklemeyi denediniz mi?GüncellemeS.a kolay gelsin hocam Adaway i kuramıyorum reklam engelleyici en güzel o program var nasıl kurucam o progrHer program çalışmıyor eski romdakiler bunda kurulmuor nasıl yapcaz hocam??
Daha dün attım. Wipeleri yapmayı unutma. Telefonu en baştan kurman gerek...Bluetooth ile dosyalar gönderilmiyor wifi direct calismiyor
)Teşekkürler. Farklı farklı romlar dene eğer hepsinde sonuç aynı ise donanımsal problem var demektir. ve bir cihazında avea diğer cihazında türkcell var ise yanlış bir karşılaştırma yapıyorsun. Şu bir kanıt Türkcell in çekim gücü çok güçlü... Şebeke testini aynı hat üzerinden yap. Wifide aynı modem üzerinden yap öyle karşılaştır.Hocam kolay gelsin int baglanti hizim Wi-Fi ve GSM de çok düşük ve kopmalar oluyor denedim bunu başka cihazlarda sknti yok ROM la alakalı bi durum mu yoksa cihazla mi ? Artik kırma noktasına geldim cok fazla kopuyor ayni ağda iki teli demedim dun benimki defalarca koptu diğer cihaz stabil bide klavye ayarı nerden bunun saçma sapan şeyler yazıyor)
2. de hıc kasma bıle yok ısınmada yok ama bu 1. de kasma var cakma var ısınma var ne sacma ısdır kısacası sen bana oyun ıcın ram ı fazla olan akıcı stabıl bı rom onerır msn sımdıden tesekkurler