Galaxy S II i9100 Hiui Final [I9100-I9100G] [20.11.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

hira25

Üye
Galaxy S II i9100 Hiui [30.10.2014] bu yazılım kurup test ettim arkadaşlar tek
kusuru benim gözlemlediğim rehber de isim aramalarda takılmalar yapıyor..
Bu da bayağı can sıkıcı genel olarak iyi bir de yazı fontları varsayılanı kullansan
küçük oluyor..Normali kullansan da büyük oluyor..
Miui yazılımının S2 için en iyi stabil olanı ise S2 9100 4.4.4 Kitkat HIUI_4.9.26 tr
olanıdır...

apoow

Üye
Cm 11 e gectim cok seri buna gore ve sikntim kalmadi k.bkma arkdasim cm 11 le rom ve stabilite ile kiyaslanmicak farklari var tesekkurler

hira25

Üye
Saygı duyarım ama ben derim ki S5
Style olan 3.1 olanı nı da dene derim..

3.3 olanı nı degil ama !! altını çizerek söylüyorum 3.1 bende onu kullanıyorum ..

Gaget güzel stabil ve hızlı tabiki şimdiki kullandığının image ını almayı da...Unutma..

kenow

Üye
●°•Hiui•°●

●°•Bilgi•°●

● Android sürümü: 4.4.4 KitKat
● Miui sürümü: 4.10.30

●°•Görsel•°●

● Ayar açma kapama düğmesi değiştirildi
● Bildirim çubuğu simgeleri değiştirildi
● Çevirici görünümü değiştirildi
● Dosya yönetici görünümü değiştirildi
● Duvar kağıtları değiştirildi
● Durum çubuğu siyah yapıldı
● Görev yöneticisi değiştirildi
● Güvenlik araçları görünümü değiştirildi
● Kilit ekranı değiştirildi
● Mesaj balonları değiştirildi
● Pil görünümü değiştirildi
● Simge paketi değiştirildi
● Saatler değiştirildi
● Yazı tipi değiştirildi
● Varsayılan görünümler değiştirildi

●°•Sistem•°●

● Varsayılan dil Türkçe ayarlandı
● Türkçe dil eklendi [% 99 Türkçe]
● Google hizmetleri eklendi
● Klavye değiştirildi [Android L]
● Sesler değiştirildi
● Fazlalık uygulamalar kaldırıldı
● Konum bulmama sorunu çözüldü
● Yazı tipi değiştirildi

●°•Performans•°●

● Gps bulma hızlandırıldı

●°•Notlar•°●

● Cihazınızda Stock Rom kurulu ise ekten verdiğim Cwm'i ilk flaşlayın sonrada Rom'u flaşlayın
● Herhangi bir Rom kurulu ise üzerine kurabilirsiniz
● Recovery ekranından Wipe data/factory reset ve Wipe cache partition seçeneklerini yapmayı unutmayınız

Link:
Dns değiştir bide öyle dene..
kardeşim romun hatalı
Android.process.media Durdu alıyoruz google playden indirme yaptıgımızda

hira25

Üye
Galaxy S II i9100 Hiui [30.10.2014]
Arkadaşlar bu roomların hepsini sorunsuz yüklemek istiyorsanız..( yani Miui ) lerin her sürümünü

CWM Recovery _6.0.4.5 _i9100 indirip bununla yüklerseniz ..Tabiki user data ve cache gibi şeyleri söylememe
gerek yoktur diye düşünüyorumm...Deneyin sorunsuz kurulacağını göreceksiniz..

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
Ben bunu kurabilirmiyim
S2 ve yurtdisi cihaz android surumu 4.1.2 en son odinle ispanyol bi jellybean bi yazilim yukledim o kadar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu kurabilirmiyim
S2 ve yurtdisi cihaz android surumu 4.1.2 en son odinle ispanyol bi jellybean bi yazilim yukledim o kadar
Kurulur. Ekten cwm i indir ilk önce onu kur sonrada rom u kur. Wipeleri yap kullanmaya başla...

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
Kurulur. Ekten cwm i indir ilk önce onu kur sonrada rom u kur. Wipeleri yap kullanmaya başla...
cwm yı nasıl kuracam ben odinle kurdum onu buda olemı pek anlamıyorum andrıod ten sennn 5800 cfw lerını az kullanmadım :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cwm yı nasıl kuracam ben odinle kurdum onu buda olemı pek anlamıyorum andrıod ten sennn 5800 cfw lerını az kullanmadım :D
rom ve cwm i sd kartına kopyala ik önce cwm i kur ardından rom u daha sonra wipeleri yap tamamdır...

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
Hafıza kartında baska dosya olacak mı yada dosya sıstemı ntfs mı olacak ?
rom ve cwm i sd kartına kopyala ik önce cwm i kur ardından rom u daha sonra wipeleri yap tamamdır...
Hafıza kartında baska dosya olacak mı yada dosya sıstemı ntfs mı olacak ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Olsun farketmez. Cihaz zaten direk zipleri görecek...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cwm i yükledikten sonra mı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet orada dokunmatık oluyo mus :D ondan sonra ne yapacam bılmıyorum ben denedım bazı seylerı error dedi gene eskı orange olan acıldı
yapamadın. Cwm i yükledikten sonra aynı şekil romuda yükleyeceksin ondan sonrada wipeleri yapıp yeniden başlatacaksın

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
yapamadın. Cwm i yükledikten sonra aynı şekil romuda yükleyeceksin ondan sonrada wipeleri yapıp yeniden başlatacaksın
install sd card yazıyor
bı sure beklıyo boyle e:sıgnature verıfication failed yazıyo kırmızı yazıyla kalıyo oyle

Araştırdım telefon rootlu degılmıs ben de de kernel surumunde kf lı bısıy yazmıyo laptopa format bundan kolay ya.

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman İlk önce cwm i kur daha sonra bu verdiğim cwm i kur advanceden recovery i yeniden başlat. Sonra romu kur ve wipeleri yap yine olmazsa yine aynı şekil romu kurmadan önce wipeleri yap sonra rom u kur...

Ekli dosyalar

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
tamam o zaman İlk önce cwm i kur daha sonra bu verdiğim cwm i kur advanceden recovery i yeniden başlat. Sonra romu kur ve wipeleri yap yine olmazsa yine aynı şekil romu kurmadan önce wipeleri yap sonra rom u kur...
Deniyorum Şuanda.
Yuklendı suanda menu tusu calısmıyor onu nasıl yapabılırz

Son düzenleme:
isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
menü yokki romda :)
tamam da play store dan uygulama falan ındırmem lazım onu nasıl yapıcaz :D ayrıca bu ıkıncı wm ıle ıstedıgım romu yokleyebılrmıyım mesela sıkılırsam tekrar odınle o eskı ıspanyol jelly beanı

Üst Alt