muhsin15
Üye
güzel kardeşim bazı arkadaşlar olumlu yorumlar yapmış dikkate al. + olarak yatmadan önce tel. Elinden bırak. Tel la uyuma. Elma ve türk kahvesi mide yi rahatlatır. Yatmadan önce ikisinden birini dene . Eğer yine tekrarlıyo sa kan testi yaptır anemi rahatsızlığı uykuda bağırmaya kadar rahatsızlık veriyor. Allah şimdiden şifa versin.
tel ile uyumuyorum türk kahvesi bulamam bulsamda yapamam çünkü çobanım elma bulabilirimde midenin kabus görmekle ne alakası var? ayrıca çok yemek yemiyorum yesemde üstüne hemen uyumuyorum

bence allahın bize verdiği en büyük nimetlerden.
Ama sünnet üzere uyumak her zaman iyidir.
Ayriyeten konu sahibi kardeşimizin tavsiye edilen mantıklı yöntemleri denemesini çözüm bulamaz ise doktora gitmesini tavsiye ederim ki biz insanoğlunun ruhen ve bedenen görüp geçirdiklerimiz an ve an bilinçaltımızca kayıt altına alınıyor bu da ilerleyen zamanlarda gerek uyku halinde gerekse karanlık ortamlarda ansızın göz önünde canlandırılıyormuşcasına yahut ansızın belirme gibi durumlarla karşılaşabiliyoruz tamamen psikolojik bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum; bu sorunun da neden ve niçin olduğu konusunda kesin bi kanıya varmak için konu sahibi arkadaşımızla uzun soluklu bi geçmişe yönelik sohbete ihtiyaç var yani geçmişte yaşamış olduğu bir olay yahut izlediği bir film vb bilinçaltına yer edip uyku halinde kabus görmeyi tetikliyor olabilir bilemiyoruz en iyisi doktora gitmek