Haber Apple iOS 8.1 beta 2 Geliştiriciler İçin Yayınlanmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple iOS 8.1 beta 2 Geliştiriciler İçin Yayınlanmaya Başladı

Apple İOS 8 sürümü sonrası yaşanan hatalar kullanıcılar arasında sürekli aynı sorunun sorulmasına neden oluyor. İOS 8 sürümünün stabil hale gelmesini bekleyen kullanıcılar güncellemeli yakından takip ederken öte yandan yeni düzenlemeleri takip ediyor.

Bluetooth, hücresel veri sorunu ve buna benzer sorunlar için geliştiricilere dağıtımına başlandı. Yapılan güncellemeler umarız kullanıcıların sorunlarına çözüm olur. Ancak her sürüm yükseltmesinde yaşanması muhtemel sorunları da kısa sürede çözüleceğini belirtiyor. Paylaşılan Güncelleme görüntüsünün ise önümüzdeki günlerde sunulması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, Mesut Aktaş ve B.A.R.O.N

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nihai sürüm gelsede son kullanıcılar olarak rahat nefes alsak. UDID sahibi olanlar 3g-2g tercih etme olayı hallolmuş diyorlar, wifi sorunuda hallolursa tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nihai sürüm gelsede son kullanıcılar olarak rahat nefes alsak. UDID sahibi olanlar 3g-2g tercih etme olayı hallolmuş diyorlar, wifi sorunuda hallolursa tamamdır.
Sırf sorunlar yüzünden satış artışı durdu diye biliyorum :hmmm

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben az önce kurdum eskiden ilk açtığımda şebeke geç geliyordu şimdi hızlanmış sim pinini girince servis yok diyor ve hemen şebeke geliyor. 3G-2G ayrımı var. İlk açılışta eskiden bir uygulamayı açıp çoklu görevden kapatırken bir kereye mahsus hafif kasılırdı o gitmiş ama aynı kasılma 1 kereliğine klasör açmada devam ediyor. Eski hantallığı gitmiş. iPhone 5'te durum böyle olduğuna göre final sürümünde hayırlısıyla sıkıntısız bir sürüm olur. Kapanma da hızlanmış. Geliştirici değildim ama ipsw'yi indirip kurdum kapatıp açtım buna rağmen sıkıntı olmadı kurabilirsiniz isteyenlere pm'den ipsw linkini verebilirim. Bu arada bir sorum da var dışardan ipsw indiriyoruz ya bunların üzerinde oynanma olmuş mudur olmuşsa nasıl anlarız?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İpsw konusunda pek güvenmemek gerek telefon farklı olduğu için İphone kullanan arkadaşlar da yorum da bulunsun kararlar kişisel nasılsa :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
İpsw konusunda pek güvenmemek gerek telefon farklı olduğu için İphone kullanan arkadaşlar da yorum da bulunsun kararlar kişisel nasılsa :)
Sait abi böyle bir durumda bence iTunes bu işlemi iptal etmeli bence az önce geliştirici sürümünü yükledim ama emin değilim sadece oradan indirebildim eğer öyleyse geri gönerim :blink:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sait abi böyle bir durumda bence iTunes bu işlemi iptal etmeli bence az önce geliştirici sürümünü yükledim ama emin değilim sadece oradan indirebildim eğer öyleyse geri gönerim :blink:
Oynanmış birçok Sürümü gördüm imza olayı sanırım veya farklı bir olay var bu nedenle engelenme üzerine çalışılabilir. Yanlız yükleme öncesi mutlaka uyarı çıkar ben öyle hatırlıyorum. Sen geri dönebilirsin ama bekle bakalım bir test et uygulama falan yükleme pil kontrol et ve veri kuallanımına bak ;)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Oynanmış birçok Sürümü gördüm imza olayı sanırım veya farklı bir olay var bu nedenle engelenme üzerine çalışılabilir. Yanlız yükleme öncesi mutlaka uyarı çıkar ben öyle hatırlıyorum. Sen geri dönebilirsin ama bekle bakalım bir test et uygulama falan yükleme pil kontrol et ve veri kuallanımına bak ;)
Şuan şarjım bitiyordu ve şarja taktım yarın durumu paylaşırım fakat ben telefonu güncelleyerek kurduğumdan şu anda uygulamalarım yüklü ve silemem Sait abi 8.0.2'de 5.30-6.15 saat kullanım alıyordum. Bakalım bir değişiklik var mı?
Bu arada engellenme üzerine çalışabilir derken ne kastettiniz anlamadım da?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadece bir duyum belli bir süre sonra sanırım sadece belli bir grup deneyecek sızıntı olmaması için çalışma olacağı söyleniyor teyide muhtaç bilgidir :oke: :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Sait abi az önce bir video izliyordum içinde siri adı geçmedi ama bi anda şarjdayken siriyi açmış siri not available connect to the internet yazıyordu acaba birileri mi izliyor ipsw'den :( Tekrar açtım videoyu ama siri açılmadı. Korkmaya başladım :karisti:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sait abi az önce bir video izliyordum içinde siri adı geçmedi ama bi anda şarjdayken siriyi açmış siri not available connect to the internet yazıyordu acaba birileri mi izliyor ipsw'den :( Tekrar açtım videoyu ama siri açılmadı. Korkmaya başladım :karisti:
yok yok :D korkma FBI şu aralar çok meşgul Belki CIA dir :D

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş ve Baranbaris
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve Baranbaris
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hey Siri tam gelişmedi. Küfrederken Siri açıldığını gördüm.

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
sorunların çözüldüğü güzel bir sürüm olur umarım :) haber için teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Son gelişme! iOS 8.1 bu Pazartesi Türkiye saatiyle saat 20:00'da yayınlanacak! :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu ve Nextman
sLeepLe

sLeepLe

Üye
salı günü okulda indiririm 5 dk da :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İndirim varmış gibi dalmayın az bekleyelim derim :D

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
pazartesi 8 de yükleyen yükler yorum atar bende ona göre salı yüklerim :D ama dayanamamm ben kesin dalarım direk :D

• Beğen