marist
Üye
Tamam Şef' im[emoji16]Vasfettin tablette şarj olsun onda resimler varetiketlerim seni resimle
![]()
Tamam Şef' im[emoji16]Vasfettin tablette şarj olsun onda resimler varetiketlerim seni resimle
![]()
Ben karak iksir kasamiyorum ya biniciyi 2 yapmam lazimEVEtbiraaz öyle oldu
ekmek parası
Bence sende erken bastin kardeş8. Seviye ye hazırlık yaparken [emoji4]
8. Seviye ye doğru yol alırken [emoji16]
Neden acaba? Ve kara iksir sondasi için yaptım. Zaten 8 den sonra bi daha kolay kolay yukseltmem. Çünkü en iyi seviye 8 mis ondan sonrası işkence.Bence sende erken bastin kardeş
Abi koy düzenleri ne oldu?Neden Yasin ? taktiğini biraz açıklarmısın diğer köylere uygularım![]()
7. seviye değilmiAbi koy düzenleri ne oldu?
unuttum
ya söz akşama eklerim ya kardeş kusura bakma 
dostum duvarların bile sarı savunmaların ful degil bunlar onemli askerlerinin hepsi 4. seviye olmalıNeden acaba? Ve kara iksir sondasi için yaptım. Zaten 8 den sonra bi daha kolay kolay yukseltmem. Çünkü en iyi seviye 8 mis ondan sonrası işkence.
Abi oyuna başladığımdan beri hep basılacak bişey kalmayana kadar boy bınasını yukseltmemiştim bu sefer duvarlar hava sovunması vebenzeri şeyleri yukseltmeden 7 den 8 e bastım 8 de kac ay ugraştım anca 8. seviyeye yakın yapabildim köy binasını basmaktansa diğer şeyleri savunmaları geliştirmek daha mantıklı geldi mesela simdi basılacak en ufak bişey kalmayana kadar 8 de durmayı planlıyorumNeden Yasin ? taktiğini biraz açıklarmısın diğer köylere uygularım![]()

Peki Peki evet 7 şimdilik ama 8 gün sonra 8 oluyor [emoji16]7. seviye değilmiunuttum
ya söz akşama eklerim ya kardeş kusura bakma
![]()
Haklısın bende öyle yaptım 7.seviyeye geçmeden ama kara iksir için şimdiden 8 yapmak istedim ve senin gibi herseyi yukseltmeden 8de kalmayı düşünüyorum. 1 tane sihirbaz, 3 okçu, 1 top yükselttim bugün binayi 8 e bastım ve izbe kislayi 2 yaptım. Diğer yukseltmeler duruyor yavaş yavaş onlari da yapıyorum [emoji4]dostum duvarların bile sarı savunmaların ful degil bunlar onemli askerlerinin hepsi 4. seviye olmalı
Abi oyuna başladığımdan beri hep basılacak bişey kalmayana kadar boy bınasını yukseltmemiştim bu sefer duvarlar hava sovunması vebenzeri şeyleri yukseltmeden 7 den 8 e bastım 8 de kac ay ugraştım anca 8. seviyeye yakın yapabildim köy binasını basmaktansa diğer şeyleri savunmaları geliştirmek daha mantıklı geldi mesela simdi basılacak en ufak bişey kalmayana kadar 8 de durmayı planlıyorum![]()
Yeni Düzen nasıl? Var mi bir değişiklik önerileriniz? [emoji4]Köy düzeni iyi aslında. Madenleri anlarım da ordu kampları ile kışlaları koruman aşırı saçma. Köyün sağlam ve iyi bir stratejiyle daha iyi olabilir.
Bu kale tam binicilik dostum 4 ejder 18 binici 30 tanede okcu (klan kalesini cikartmak icin) ve buyuleride bir ofke ejder icin 2 tanede sifa binici icin yap %100 olsun alttan birak binicileriEvet beyler ana sorum su simdi ben 69 lvl im askerlerimin seviyesi bu
Klan savaslarinda nasil bi saldiri yapmaliyim bu tarz adamlara
Binicide birinci seviye ya o kotu hocamBu kale tam binicilik dostum 4 ejder 18 binici 30 tanede okcu (klan kalesini cikartmak icin) ve buyuleride bir ofke ejder icin 2 tanede sifa binici icin yap %100 olsun alttan birak binicileri
tam Saldırıda iken oyunu yanlışlıkla kapattım 
Bu sefer beğendim, iyi olmuş ama sanki ejderlerle alınabilir gibi gözüküyor. Savunmalara göre yorum yapılabilir.Yeni Düzen nasıl? Var mi bir değişiklik önerileriniz? [emoji4]
@Nextman
Şansa bak ya, büyük ihtimal adam oyunu bırakmış. Kaçırdın o kadar ganimeti, üzüldüm şimdi valla(hi).Bulduğum oyuncuda yaptığım hataya bakıntam Saldırıda iken oyunu yanlışlıkla kapattım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi herşey tamam da saldiri başladıktan sonra niye hala iksir ve altınların gözüküyor anlamadım?Bulduğum oyuncuda yaptığım hataya bakıntam Saldırıda iken oyunu yanlışlıkla kapattım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sefer beğendim, iyi olmuş ama sanki ejderlerle alınabilir gibi gözüküyor. Savunmalara göre yorum yapılabilir.