Tavsiye Arkadaşlar acil yardım edin lütfen ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SKrby

SKrby

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil yardım edin lütfen ya
Müzik çalara girdikten 10 saniye sonra beni müzik çalardan atıyor nedeni ne olabilir ne yapmam lazım

ErenMSC

Üye
Yanlış yere konu açmayın,

emz

emz

Üye
1-) bir dost olarak tavsiyem başlığı müzik çalar atıyor olarak değiştirmen ;)
2-) eğer güncelleme gelmişse müzik çalara kur. Yoksa mecbur en yakın güncellemeyi bekleyeceksin. Ama alternatif olarak mixradio da müziğim diye bir yer var oraya bas kendi şarkıların çıkar.
3-) Soft reset at ama çözüm bu değildir bence.
4-) Bilgisayara bağla müzikleri önce sil. Çıkart kapatıp aç ve tekrar gir. Gene atarsa eğer sıfırlaman gerekir. Ama bir sonraki güncelleme ile açılır kesin. Mix radio bence gayet iyi. Onu deme ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lütfen konu açarken KONU BAŞLIĞIna dikkat edelim.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
This is WP

rainman3545

rainman3545

Üye
PC ile çok fazla müzik dosyası attıysan eğer(2gb. kadar) ilk başta yapıyor.Biraz süre geçtikten sonra atmıyor.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Mixradio kullan. En güzeli...

SKrby

SKrby

Üye
    Konu Sahibi
PC ile çok fazla müzik dosyası attıysan eğer(2gb. kadar) ilk başta yapıyor.Biraz süre geçtikten sonra atmıyor.
evet aynen öyle yaptım teomanın tüm albümlerini attım bide can bonomonun yaklaşık bi 100+ şarkı attım ama 5 gün önce atmıştım
Lütfen konu açarken KONU BAŞLIĞIna dikkat edelim.
Yardım yoktu hiç Bi konu başlığı seçmedende olmuyodu mecburen seçtim birini pardonG
1-) bir dost olarak tavsiyem başlığı müzik çalar atıyor olarak değiştirmen ;)
2-) eğer güncelleme gelmişse müzik çalara kur. Yoksa mecbur en yakın güncellemeyi bekleyeceksin. Ama alternatif olarak mixradio da müziğim diye bir yer var oraya bas kendi şarkıların çıkar.
3-) Soft reset at ama çözüm bu değildir bence.
4-) Bilgisayara bağla müzikleri önce sil. Çıkart kapatıp aç ve tekrar gir. Gene atarsa eğer sıfırlaman gerekir. Ama bir sonraki güncelleme ile açılır kesin. Mix radio bence gayet iyi. Onu deme ;)
Güncelleme yaptım oldu sağ olun :)

anılbaran

anılbaran

Üye
sorun çözüldü :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt