achambo
Üye
yo ne artıslıgı iyi hem orj.kullaklıgı 5800 ekranında koruycu var
yuh ya o kulaklık o paraya değer

yo ne artıslıgı iyi hem orj.kullaklıgı 5800 ekranında koruycu var

E milet 2.000tl tel alır ben 40tl ye alırımyuh ya o kulaklık o paraya değer![]()
E milet 2.000tl tel alır ben 40tl ye alırım
adam telefon alıyo yaArkadaşşım neredeysen bıt pazarı varsa gez mutlaka uyguna ucuza bulursun secım senıngitcem benim şarj girişini yaptırmaya en az 50 isterleradam telefon alıyo ya
Trabzon bit pazarı var mı nerde bilmiyom ki yarın gitcem nokia shopaArkadaşşım neredeysen bıt pazarı varsa gez mutlaka uyguna ucuza bulursun secım senın
Nokia Shop gidersen sana pahlıya patlar benım başima geldı ilk aldıgımda sıfır olarak 500 2gun sonra dokunmatık bozuldu garantıye gönderdim kullanıcı hatası diye gonderdıler Nokıa shop 150 tl masraf cıkarttı ben 60tl teknık servıste yaptırdım üstelik garantılıTrabzon bit pazarı var mı nerde bilmiyom ki yarın gitcem nokia shopa
Nokia Shop gidersen sana pahlıya patlar benım başima geldı ilk aldıgımda sıfır olarak 500 2gun sonra dokunmatık bozuldu garantıye gönderdim kullanıcı hatası diye gonderdıler Nokıa shop 150 tl masraf cıkarttı ben 60tl teknık servıste yaptırdım üstelik garantılı
öyle değiştirmeyi dene telefonu ama kesın sorun telefoncuya soyleme sorunu takas yapeger soylersen ucuza alr telıişte sorcam tanıdık bi telefoncuya sordum nereye yaptırıyım ucu farklı diye nokia shopa git telefoncular yapamayabilir dedi 50 tlüstü derse kalsın dicem o zaman bakarım ne yaparsam
öyle değiştirmeyi dene telefonu ama kesın sorun telefoncuya soyleme sorunu takas yapeger soylersen ucuza alr telı
telefon normal sarj cıhazı ıle sarj ettın mızaten satsam 200 tl edecek ancak para sıkıntım yok da değmeyecek şeye de para vermem şu sınavdan sonra alasım var yeni pc+tel ondan değişmiyorum.
telefoncu anlar direk şarj yok titremiyo bile pil 0 açma kapama tuşuna basınca bir şey olmuyo şuan ölü gibi telefon neyse cumaya netleşir durum
telefon normal sarj cıhazı ıle sarj ettın mı
panpa da yeni çıkmış
![]()