Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
herşey normale biner bence

KenanK

KenanK

Üye
Lumia 830 bugünlerde piyasaya çıkıyor. Denim güncellemesi yakındır diyebilir miyiz o zaman ?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar L820 preview olanlara cyan geldi mi? Geldi ise sürüm numarasını yazabilir misiniz? Çünkü cyan dan preview e çevirdim ama başka güncelleme bulmuyor...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
525 pfd güncelleme geldi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
520 de tık yok

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben kullanmıyorum ama kullananlar yazarsa iyi bir özellik varsa geçmeye meyilliyim:ehe
Gdr1 neyse o. Sadece performans için ufak tefek şeyler yapıyorlar. 525 e yazık etme bence. Betaya bulaşan fena halde bağımlısı oluyor:ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz ve skynet
emz

emz

Üye
Gdr1 neyse o. Sadece performans için ufak tefek şeyler yapıyorlar. 525 e yazık etme bence. Betaya bulaşan fena halde bağımlısı oluyor:ehe :ehe

Aynen abi. 520'de ben başladım taa amber gdr2 de :) Ah ah o günleri hatırladım. Kimse programları kapayamazken ben takır takır çarpıya basardım :D Ondan sonra hiç pfd den vazgeçemedim. Kaç defa stabil sürüme döndüm ama bırakamadım betaları:ehe. İşte bahane arıyorum yine ama 525'e kıyamıyorum. Arkadaşa yüklemiştim 525 i var. Onunla yetineyim :ehe. Bataryayı fena hallediyor ama ayrı bir zevki var. Garantiyle değiştireyim olmazsa diye düşünüyorum:ehe. Neyse bakalım çok yazdım
Bu arada arkadaşlar, hepinizi ailem gibi görüyorum, hepimizin, bu güzel ailemizin bayramı mübarek olsun. Hepinize iyi bayramlar. Bol güncellemeler;)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Rock Ve Roll, 4MaGuS ve 4 diğerleri
YkPkY

YkPkY

Üye
Aynen abi. 520'de ben başladım taa amber gdr2 de :) Ah ah o günleri hatırladım. Kimse programları kapayamazken ben takır takır çarpıya basardım :D Ondan sonra hiç pfd den vazgeçemedim. Kaç defa stabil sürüme döndüm ama bırakamadım betaları:ehe. İşte bahane arıyorum yine ama 525'e kıyamıyorum. Arkadaşa yüklemiştim 525 i var. Onunla yetineyim :ehe. Bataryayı fena hallediyor ama ayrı bir zevki var. Garantiyle değiştireyim olmazsa diye düşünüyorum:ehe. Neyse bakalım çok yazdım
Bu arada arkadaşlar, hepinizi ailem gibi görüyorum, hepimizin, bu güzel ailemizin bayramı mübarek olsun. Hepinize iyi bayramlar. Bol güncellemeler;)

;)

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Millet parlaklık profili geldi. Deneyenler yazsın.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ben çok uzak kaldım forumdan androide geçince :\

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Madfinger games e (dead trigger oyununun geliştiricisi) mesaj attım dead trigger Windows Phone a gelecekmi diye, şu anda öyle bir planımız yok ama ilerde gelebilir dediler, bunada şükür :(

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar L820 preview olanlara cyan geldi mi? Geldi ise sürüm numarasını yazabilir misiniz? Çünkü cyan dan preview e çevirdim ama başka güncelleme bulmuyor...

Evet Geldi ve sürüm numarası. 8.10.14176.243

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

skynet

Üye
Madfinger games e (dead trigger oyununun geliştiricisi) mesaj attım dead trigger Windows Phone a gelecekmi diye, şu anda öyle bir planımız yok ama ilerde gelebilir dediler, bunada şükür :(
Hocam şimdilik bununla idare et : :)

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll, emz ve Aybin.Kilic
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Geliştiriciler hiçbir şekilde sallamıyorlar. Sadece Gameloft çalışıyor. Büyük ureticiler dahi sallamıyor. Bkn. İnstagram,twitter,vine

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geliştiriciler hiçbir şekilde sallamıyorlar. Sadece Gameloft çalışıyor. Büyük ureticiler dahi sallamıyor. Bkn. İnstagram,twitter,vine
Twitter gene bir şekilde çalışıyor. İnstagram halen beta , vine desen o ayrı ızdırap.

Üst Alt