Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımWindows Phone ücretsiz uygulama yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
şerefli
Üye
Konu Sahibi
Windows Phone ücretsiz uygulama yükleme
arkadaşlar ben lumia 1020 yi çok beğeniyorum güzel cihaz almak istiyorum ama kafama bişey takıldı iostaki gibi jailbreak yapıp ücretsiz uygulama yükleyebilirmiyiz
Forumda Windows Phone Genel bölümünde Unlock konusu olacak bekle link atayım şey diye geçer 1 Gb ram sınırlı uygulamaları yükleme diye aynı şekilde ücretsiz uygulamada yükleyebilirsin
Jailbreak yapmakta basit değil android sadece basit o da açık kaynaklı olduğu için
Nirvana92
Üye
wp, ios gibi kapalı degil ama inş zamanla bulurlar bi yolunu yada gameloft biraz insaflı olsa 15₺ oyun alıyosun oyuna başladıktan snra gene item satıyolar . ayrıca sattıkları oyunda da senkronize sorunu yaşıyo kasmalar atmalar vs vs
wp, ios gibi kapalı degil ama inş zamanla bulurlar bi yolunu yada gameloft biraz insaflı olsa 15₺ oyun alıyosun oyuna başladıktan snra gene item satıyolar . ayrıca sattıkları oyunda da senkronize sorunu yaşıyo kasmalar atmalar vs vs
himmmm ama wp biraz acilsa android gibi daha gelişir kardeşim ben birşey isteyebilirmiyim senden güzel kardeşim senden wp cihaz vardır ppsspp yi yükleyip god of wari deneyebilirmisin kac fps alicak psp emülatör ü cok zorluyorda cihazlari merak ediyorum nasil bir performans verecek benim için önemli kardeşim lütfen telefona uygulamayi kurup psp isoyu tele atcaksin belki hoşuna gider note 2 ile biraz kasiyor acaba
himmmm ama wp biraz acilsa android gibi daha gelişir kardeşim ben birşey isteyebilirmiyim senden güzel kardeşim senden wp cihaz vardır ppsspp yi yükleyip god of wari deneyebilirmisin kac fps alicak psp emülatör ü cok zorluyorda cihazlari merak ediyorum nasil bir performans verecek benim için önemli kardeşim lütfen telefona uygulamayi kurup psp isoyu tele atcaksin belki hoşuna gider note 2 ile biraz kasiyor acaba