Telefon Tavsiyesi Fly iq4406 Cep Telefonu Hakkında Ne Söylersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Fly iq4406 Cep Telefonu Almaya Değer Mi ???

• Samsung Galaxy Ace telefonunu satıp almaya değmez

Kullanılan: 0 0.0%
  • Telefonu almaya değer

• Telefonu Almaya değmez

• Kullanılan toplam oy
    2
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
Fly iq4406 Cep Telefonu Hakkında Ne Söylersiniz ?
arkadaşlar a101 de bu telefonu 380 liraya satacaklar bu telefonu almayı düşünüyorum elimde de samsung galaxy ace telefonum var. onu satıp alsam hata mı ederim ? korkum şu ki ahize sesi huawei gb dışşardan duyulacak şekilde iticiyse almak büyük hata olur. ayrıca veri hızı konusunda bilgi bulamadın 3g ve wifi ağ hızı konusunda önerileriniz nedir ?

gittigidiyorda satılıyor bu telefonlar ve fiyatlarına vs. bakmak isterseniz buyrun inceleyin

TroLL28

TroLL28

Üye
bu telefona 380 lira vereceğine en azından git 2. el temiz s3 mini al daha iyi

• Beğen
Tepkiler: emir28
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
hilenteg

hilenteg

Üye
380 liraysa alinabilir. Gidip ici bos samsung s3 s4 mini gibi cihazlara para verecegine al temiz sifir cihaz iste ;)

• Beğen
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
380 liraysa alinabilir. Gidip ici bos samsung s3 s4 mini gibi cihazlara para verecegine al temiz sifir cihaz iste ;)

almaktan yana sorun yok ama elimde samsung galaxy ace var ve pek memnun değilim çok donuyor istediğim oyunları yükleyip oynayamıyorum. bu telefonu aldığım da elimdeki telefonu aramak istemiyorum aratır mı diye önerilerinizi almak istedim

TroLL28

TroLL28

Üye
peki daha açıklayıcı şekilde anlatır mısınız sebepler nelerdir ? neden önermezsiniz ?
Dostum en güzel örneği general mobil discovery 1 ay kullanıyorsun ekran sararmasi çıkıyo ortaya malzeme kalitesi kötü. en azından gidip bilindik marka telefon al kafan rahat olsun hemde malzeme kaliteside iyi olur çünkü ben bizzat kendim yaşadım bu sorunları

emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
hımmm ne bileyim neredeyse bütün firmalar satmış birkaç kullanıcısı da yorum yapmış demişler 3g görüntülü görüşme özelliği var falan tavsiye ederim demişler ama emin olamadım şimdi.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
hepaiburadadan dark evo e40 a bak ayrica ace yi sat ve herhangi biri aceden daha iyidir

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Bence telefona bir bütçe ayır ve bizde sana telefon önerelim. Benim tavsiye Motorola Moto G'nin altında telefon almaman. Çünkü bir zaman sonra bu tarz telefonların Ace'den farkı kalmayacak.

• Beğen
Tepkiler: emir28 ve Dede
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
şuan için bütçem kendi telefonumun üzerine 80 100 lira kadar ancak. motorola moto g harika bir telefon ve beni cezb ediyor. alamıyorum elimdeki telefon da her geçen gün değer kaybediyor elimde kalacağına değiştirsemi diyorum ama işte korkum alacağım telefonun elimdeki telefonu aratması. bu konu haricinde hakkında konuşan olmamış. telefonumu 280 liraya falan satabilirim şuan ve üzerine de 100 lira falan koyabilirim. haricinde bir para çıkaramıyorum şuan da ve a101 fırsat ürününü de kaçırmak istemiyorum tabi ace'den iyi ise

not dark telefon önerinize baktım evet o daha iyi bakalım eğer telefonumu 300 liraya satabilirsem yarın sparişini verebilirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Fenomenon

Fenomenon

Üye
telefon 1.3ghz dual core. ace'den hayli hayli iyi ama 512 mb ram var. bu sorun olabilir.
380 liraya göre bence iyi bir telefon. ama mesela 450 liraya zenfone 4 almak daha mantıklı olabilir. çünkü 1gb rami var.

• Beğen
Tepkiler: emir28 ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
telefon 1.3ghz dual core. ace'den hayli hayli iyi ama 512 mb ram var. bu sorun olabilir.
380 liraya göre bence iyi bir telefon. ama mesela 450 liraya zenfone 4 almak daha mantıklı olabilir. çünkü 1gb rami var.
Ben o kadar cikamayacagini bildigim icin evo e40 onerdim

• Beğen
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi

Ben o kadar cikamayacagini bildigim icin evo e40 onerdim

arkadaşlar 400 verebilirim demiştim ama 450 de olabilir önderilerinizi bekliyorum sonuçta aldığımda daha iyi bir telefon almam gereksin istemiyorum hem bataryası bana en az 2 gün dayansın hem de en az 2-3 yıl telefon alma gereği duymayayım internetten alacağım için taksitli alabiliyorum. tabi fiyat bira yükseliyor ama olsun. 450 lira bandına kadar önerilerinizi bekliyorum

evo e40 gittigidiyorda a101'deki telefon fiyatına satışa sunulmuş günün fırsatı olarak

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Marka Cihaz Almaya Özen Gösterin Bence

• Beğen
hilenteg

hilenteg

Üye
Bende bi sene discovery kullandim jelatinsiz kilifsiz yerlere dusmekten artik koseleri duzlesti ama banamisin demedi saglam sekilde sattim g2 aldim. Sen sen ol samsunga bulasma malzeme flan hikaye bildigin plastik iste. Ayrica cinli flan ama adamlarin kullandigi chipset henuz kimseyi yolda birakmadi ortalama bi kullanici icin gayet yeterli ;)

• Beğen
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bu gün metroda bir reklama rastladım. Vodafone diyor ki: "Vodafone'a geçenlere s3 mini 265 lira". Bir bak istersen.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
arkadaşlar 400 verebilirim demiştim ama 450 de olabilir önderilerinizi bekliyorum sonuçta aldığımda daha iyi bir telefon almam gereksin istemiyorum hem bataryası bana en az 2 gün dayansın hem de en az 2-3 yıl telefon alma gereği duymayayım internetten alacağım için taksitli alabiliyorum. tabi fiyat bira yükseliyor ama olsun. 450 lira bandına kadar önerilerinizi bekliyorum

evo e40 gittigidiyorda a101'deki telefon fiyatına satışa sunulmuş günün fırsatı olarak
Kesinlikle zenfone4

• Beğen
hilenteg

hilenteg

Üye
Tarife 100 lira s3 miniyi belese vermeleri lazim yurtdisinda oldugu gibi :D

• Beğen
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
Marka Cihaz Almaya Özen Gösterin Bence

Bende bi sene discovery kullandim jelatinsiz kilifsiz yerlere dusmekten artik koseleri duzlesti ama banamisin demedi saglam sekilde sattim g2 aldim. Sen sen ol samsunga bulasma malzeme flan hikaye bildigin plastik iste. Ayrica cinli flan ama adamlarin kullandigi chipset henuz kimseyi yolda birakmadi ortalama bi kullanici icin gayet yeterli ;)

Bu gün metroda bir reklama rastladım. Vodafone diyor ki: "Vodafone'a geçenlere s3 mini 265 lira". Bir bak istersen.

Kesinlikle zenfone4

vodafone red tarifesine özel. tarife zaten min aylık 50 lira :)

Tarife 100 lira s3 miniyi belese vermeleri lazim yurtdisinda oldugu gibi :D

arkadaşlar yukarıdaki telefon önerilerinize baktım fakat şuan için bütçeme en uygun olan dark evo e40 ve gittigidiyorda günün fırsat ürünü olarak 379 liraya sunuluyor. bununla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim oyunlarda vs. kasar mı almakla pişman olur muyum yada hata mı yaparım ?

Son düzenleme: