Telefon Tavsiyesi Fly iq4406 Cep Telefonu Hakkında Ne Söylersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Fly iq4406 Cep Telefonu Almaya Değer Mi ???

• Samsung Galaxy Ace telefonunu satıp almaya değmez

Kullanılan: 0 0.0%
  • Telefonu almaya değer

• Telefonu Almaya değmez

• Kullanılan toplam oy
    2
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
arkadaşlar yukarıdaki telefon önerilerinize baktım fakat şuan için bütçeme en uygun olan dark evo e40 ve gittigidiyorda günün fırsat ürünü olarak 379 liraya sunuluyor. bununla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim oyunlarda vs. kasar mı almakla pişman olur muyum yada hata mı yaparım ?
Darkin youtube kanalindaki videolarda antutu s3miniye göre daha yuksek ayrica real racing 3 u orta grafikte sikintisiz oynatiyor

Fenomenon

Fenomenon

Üye
fiyatına göre kötü değil ama 512mb ram android için sorun oluyor. 1gb ramli telefon çok daha fazla götürür seni.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
arkadaşlar yukarıdaki telefon önerilerinize baktım fakat şuan için bütçeme en uygun olan dark evo e40 ve gittigidiyorda günün fırsat ürünü olarak 379 liraya sunuluyor. bununla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim oyunlarda vs. kasar mı almakla pişman olur muyum yada hata mı yaparım ?
Bana Sorarsan Tüm Orta ve Giriş Seviyesi Android Cihazları Kasar Kasmayada Mahkumlar Birak Ortayi Amiral Gemileri Bile Kasıyor Bana Sorarsan Markada Marka Başka Bişy Değil

hilenteg

hilenteg

Üye
@emir28 bu tamamen bakis acisina ve ihtiyaca bagli bi durum. Atiyorum asphalt 8 gibi baba oyunlari minimum ayarda anca oynarsin. Antutu gibi guven vermeyen testlere gore cihaz almayin cunki bunlar cihazin kullanici deneyimi hakkinda en ufak fikir vermezler ve genelde hileli oluyorlar. Yani demem o ki dusundugunuz cihazi arastiracaksiniz mumkun mertebe forumlara bloglara bakip kullanan insanlarin yorumlarini goz onunde bulunduracaksiniz ancak o zaman fikir sahibi olabilirsiniz.