Bataryayı Alalı 1 Yıl Olmadı !!!bataryayı değiştir ölmüş olabilir
Zaten Hep Kapalı Tutuyorum.açılışta otomatik başlatılan programları engellemeyi dene![]()
çalışan uygulamalardan bahsetmiyorum arka planda çalışanlar mesela facebooktan bildirim geliyorsa arka plnda çalışıyor demektirBataryayı Alalı 1 Yıl Olmadı !!!
Zaten Hep Kapalı Tutuyorum.
ve bunun gibi çok program var arkada çalışan bunlar çok şarj yer 
Ayarlar => Uygulamalar => Uygulamaları Yönet => Çalışanlar => Menü => Tüm Çalışanları Kapat! Bu Adınları Uygulayarak Kapalı Tutuyorum.çalışan uygulamalardan bahsetmiyorum arka planda çalışanlar mesela facebooktan bildirim geliyorsa arka plnda çalışıyor demektirve bunun gibi çok program var arkada çalışan bunlar çok şarj yer
![]()
Peki siz bunu yapıp ana ekrana geçtiğinizde tekrar mesela whatsaap dan bildirim geliyor mu ?Ayarlar => Uygulamalar => Uygulamaları Yönet => Çalışanlar => Menü => Tüm Çalışanları Kapat! Bu Adınları Uygulayarak Kapalı Tutuyorum.
Hayır , GelmiyorPeki siz bunu yapıp ana ekrana geçtiğinizde tekrar mesela whatsaap dan bildirim geliyor mu ?
Tamam o zaman kapatılmıştır. Ama yine de az gidiyorsa parlaklığı falan azaltmayı deneyin, şarj tam dolana kadar bekleyin ve orijinal batarya kullanmaya çalışınHayır , Gelmiyor
Ekran Parlaklığı %0 - Verilere Bağlan Devre Dışı - Otomatik Güncelleme Devre Dışı - Veriler Otomatik Güncelleniyor Devre Dışı - Bataria Uygulaması Kullanıyorum - Pilim Orjinall 1500mAh! İnternetten Hiç Çıkmadığım İçin Bu Kadar Çabuk Bitiyor Olabilir mi?Tamam o zaman kapatılmıştır. Ama yine de az gidiyorsa parlaklığı falan azaltmayı deneyin, şarj tam dolana kadar bekleyin ve orijinal batarya kullanmaya çalışın
Ayarlar => Uygulamalar => Uygulamaları Yönet => Çalışanlar => Menü => Tüm Çalışanları Kapat! Bu Adınları Uygulayarak Kapalı Tutuyorum.
akşam yatarken şarja tak, sabah uyandığında şarjdan çıkar. ben böyle yapıyorum. eskiden benim bataryada kötüydü, bu yöntemle bayağı bir iyileşme gördüm. denemeni tavsiye ederim![]()
o da var tabii dikkat etmek lazım..sonra ev yansın![]()
Çook Uzun Zaman Önce Öyle Yapıyodum Ama Korktum Kıraktımakşam yatarken şarja tak, sabah uyandığında şarjdan çıkar. ben böyle yapıyorum. eskiden benim bataryada kötüydü, bu yöntemle bayağı bir iyileşme gördüm. denemeni tavsiye ederim![]()

Ben hala oyle yapiyorum yoksa yarim gun bile gitmiyorÇook Uzun Zaman Önce Öyle Yapıyodum Ama Korktum Kıraktım![]()