Şarjım Yetmiyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Şarjım Yetmiyor :(
Galaxy s3'e Sahibim Ancak Şarjım Yetmiyor Günde En Az 2 Kez Şarj Ediyorum. Neden Olabilir 3G İnterneti Çok Kullandıyorum Bu Yüzden mi? Bana Çözüm Önerirseniz Mutlu Olucam

Not : Root İstemiyorum.

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
bataryayı değiştir ölmüş olabilir

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
açılışta otomatik başlatılan programları engellemeyi dene :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bataryayı Alalı 1 Yıl Olmadı !!!
Zaten Hep Kapalı Tutuyorum.
çalışan uygulamalardan bahsetmiyorum arka planda çalışanlar mesela facebooktan bildirim geliyorsa arka plnda çalışıyor demektir :) ve bunun gibi çok program var arkada çalışan bunlar çok şarj yer :)

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
çalışan uygulamalardan bahsetmiyorum arka planda çalışanlar mesela facebooktan bildirim geliyorsa arka plnda çalışıyor demektir :) ve bunun gibi çok program var arkada çalışan bunlar çok şarj yer :)
Ayarlar => Uygulamalar => Uygulamaları Yönet => Çalışanlar => Menü => Tüm Çalışanları Kapat! Bu Adınları Uygulayarak Kapalı Tutuyorum.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ayarlar => Uygulamalar => Uygulamaları Yönet => Çalışanlar => Menü => Tüm Çalışanları Kapat! Bu Adınları Uygulayarak Kapalı Tutuyorum.
Peki siz bunu yapıp ana ekrana geçtiğinizde tekrar mesela whatsaap dan bildirim geliyor mu ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman kapatılmıştır. Ama yine de az gidiyorsa parlaklığı falan azaltmayı deneyin, şarj tam dolana kadar bekleyin ve orijinal batarya kullanmaya çalışın
Ekran Parlaklığı %0 - Verilere Bağlan Devre Dışı - Otomatik Güncelleme Devre Dışı - Veriler Otomatik Güncelleniyor Devre Dışı - Bataria Uygulaması Kullanıyorum - Pilim Orjinall 1500mAh! İnternetten Hiç Çıkmadığım İçin Bu Kadar Çabuk Bitiyor Olabilir mi?

İnternetten Hiç Çıkmadan 4-5 Saat Dayanıyo Normal mi?

askımm

Üye
bt ölmüşş

Fenomenon

Fenomenon

Üye
orjinal 3000mh batarya var ondan al. kalın oluyor ama sonuçta 3000 mah az değil.

firostr

firostr

Üye

bende trend plus kullanıcısıyım öğle bi secenek yok ss atarmsın

FK5896

FK5896

Üye
akşam yatarken şarja tak, sabah uyandığında şarjdan çıkar. ben böyle yapıyorum. eskiden benim bataryada kötüydü, bu yöntemle bayağı bir iyileşme gördüm. denemeni tavsiye ederim :)

firostr

firostr

Üye
akşam yatarken şarja tak, sabah uyandığında şarjdan çıkar. ben böyle yapıyorum. eskiden benim bataryada kötüydü, bu yöntemle bayağı bir iyileşme gördüm. denemeni tavsiye ederim :)

sonra ev yansın ;)

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Çook Uzun Zaman Önce Öyle Yapıyodum Ama Korktum Kıraktım :)

• Beğen
Tepkiler: FK5896

Üst Alt