yeni blr goncellemeyle açık kapatılmış olabilir.Zaten açabilsem hiç sormayacam.Ayarlara girdikten 1-2 saniye sonra ana ekrana atıyor.Yani fırsat olmuyor USB Hata Ayıklamayı açmaya
Benim şarjım %15'in altında Pil Kullanımı yazısına tıklıyorum sonra olmuyor ve internete bağlı olmadığı halde Veriler Güncelleniyor diyor ama güncelleme falan yok ne yapmalıyım skype'den size istek gönderdim.Ne yapmalıyımKardeşim sen bütün işlemlere başlamadan önce sarjin %15 un altında mıydı

Zaten 1 tane güncelleme çıktı.Yeni bir güncelleme ile açık kapatılmış olabilir.
ilk açtığında geliştirici seçeneklerini aç hızlıca kapat aç tableti bu sefer usb hata ayıklama yı aç yapZaten açabilsem hiç sormayacam.Ayarlara girdikten 1-2 saniye sonra ana ekrana atıyor.Yani fırsat olmuyor USB Hata Ayıklamayı açmaya

Tamam hallettim.Çok seri olmak gerekiyor ve insanı uyuz ediyor.Bakalım root işlemi nasıl olacak bakacamyeni blr goncellemeyle açık kapatılmış olabilir.
cihaz yöneticisi denen şey yok mdm mdm mesaj güncelleyiciyı şutla kurulum sihirbazıni silme haTamam hallettim.Çok seri olmak gerekiyor ve insanı uyuz ediyor.Bakalım root işlemi nasıl olacak bakacam

Yardımcı olacak yokmu ?Arkadaşlar play storeden birşey indirirlen ekranı kapatınca indirme duruyor bunu nasıl düzeltebilirm tablet rootlu
hocam en son sürümü oluyor herhalde orda yok öyle bir şık eğer siz bulduysanız ss sini atarmısınız lütfen. . benimkinin sürümü 3.0.5mobogenie den root ladıysan orda uninstall stock app yazar ordan kaldır![]()
ya kardeşim lütfen bana da yardım et face kullanıcı adım mustafa41 ordan eklersen yardımcı ol bana da birtürlü halledemiyorum basıyorum hıpızlı çok kez pil kullanımına geldim mavi oldu orası ama hiç ayarlar ekranı gelmedi bile biri bana yardım etsin lütfen skype spickylove41Arkadaşlar Tableti Başarıyla Rootladığımı düşünüyorum ama gerçekten zorlayıcı bir şey daha önce onlarca telefon rootladım bu kadar zorlanmamıştım öncellikle sabır çok önemli ilk sayfadaki ilk mesaj batalgazi adlı arkadaşın anlatımıyla gerçekleştirdim root işlemini tüm destek çıkanlara teşekkürler iyi forumlar dilerim root yöntemini bulan arkadaşada minetarlığımı iletmek isterim
ya kardesim bi eklermisin beni faceden lütfen yardım etkardeşim açılırken ekran kararınca basmaya başla olur![]()
ben yapamadım ya bi yardımcı olsanızolmuyor yarım sattir bekliyor rooting kısmındamy phone yok kardeşim zaten tool kit var orda eğer ingilizce yaptıysan türkçe yaptıysan seçenekler var ordan yapıcaksın rootu o kolay