Faturasız Turkcellden beklenmedik hareketler :)

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Daha ne istiyorsunuz :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

Bu ayda geldi, şaşırtıyor beni turkcell :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Abi hattı satıyor musun? [emoji1]

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bana da 2 ayda bi 500 mb salliyo :D

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

Bu ayda aldık bu ay son herhalde, çok güzel bir kampanyadi keşke bitmese

orqeneral

orqeneral

Üye
1 gb interneti 1 ay kullanabilen vatandaş varmıdır varsa tebrik ederim. çünkü ben 1 ay değil 3-4 saat kullanabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
1 gb interneti 1 ay kullanabilen vatandaş varmıdır varsa tebrik ederim. çünkü ben 1 ay değil 3-4 saat kullanabiliyorum.
Kullanıma göre değişiyor, ama android e yetmiyor yetmez de. Opera oyun Whatsapp facebook falan derken yettirmeye çalışıyorum, zaten fotolardaki mesaj hediye olarak gelenler toplamda 2 gb .

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben Vodafone hat alacağım

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşız biz turkcell ile :D

3onur5

3onur5

Üye
avea da bizi kandirmaya calissin iste kullandigim paket woopsun 25tllik 2gb internet 5000sms heryone 500dk heryone ama
bana boyle sacma sapan paketleri haketmedigi fiyatlara satmaya calisması trajikomik her hafta benzer mesajlar atip duruyo

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
avea da bizi kandirmaya calissin iste kullandigim paket woopsun 25tllik 2gb internet 5000sms heryone 500dk heryone ama
bana boyle sacma sapan paketleri haketmedigi fiyatlara satmaya calismasa trajikomik her hafta benzer mesajlar atip duruyo

Aynı paketi kullanıyorum. Aynı sorun bendede var bide kontur yükledikten bir hafta sonra 20 tl yükle 500 dk verelim vırt zırt diye mesajlar gelip duruyor

Darqos

Darqos

Üye
Turkcell Kazıkcı AVEA ya geçin paketler asıl ACEA da ucuz

byAndroid

byAndroid

Üye
Bimcellden turkcelle geçtim paket on numara 19 tl ye 1gb internet 1000sms ve 500 dk her yöne
Edit :vodafone da ayni paketi 18 tl yapmış sanırsam

3onur5

3onur5

Üye
turkcellin eski sebekesi yok artik 2 hattim var biri avea biri turkcell ikiside esit neredeyse cekim gücü açısından hatta bazen turkcellin cekmedigi yerde avea cekiyor

sevyeter0101

Üye
Ben suan 25 tl 2GB kullaniyorum sade face girdigim zaman hic internetim gitmiyor mukemmel

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Oo süper alıcaklar için güzel :)

Üst Alt