İPhone 5S Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

rodinatr

rodinatr

Üye
Şarj konusunda için rahat olmadımı da olmuyor kardeşim, seni çok iyi anlıyorum. LG G2 fiyatına göre özellikleri çok iyi olan bi cihaz. Pil ömrü konusunda da kolay kolay yarı yolda bırakmaz. Alsan pişman olacağın bi cihaz değil anlayacğın. Ama içine sinmiyorsa da acele etme istersen telefonu önce bi mağazaya götür belki cihazda sıkıntı vardır hallolunca gerek kalmaz.
Servise verdim zaten yenisini vericekler daha öncede paylaştım ama bu şarj olayı 5s in kaderinde var onu söylemeye çalışıyorum

weesel

weesel

Üye
Servise verdim zaten yenisini vericekler daha öncede paylaştım ama bu şarj olayı 5s in kaderinde var onu söylemeye çalışıyorum
Tamam anladım şimdi :) O zaman satayım mı diye iki kere düşünmene gerek yok. Önemli olan kullandığın telefonla rahat etmek zaten. Sen rahat etmedikten sonra 5s çok güzel cihaz olsa bile bi önemi olmaz. İçine sinmiyorsa G2 kullanıcılarına danışıp sormak istediğin şeyleri sorabilirsin hem kafanda soru işareti de kalmaz böylelikle.

rodinatr

rodinatr

Üye
Tamam anladım şimdi :) O zaman satayım mı diye iki kere düşünmene gerek yok. Önemli olan kullandığın telefonla rahat etmek zaten. Sen rahat etmedikten sonra 5s çok güzel cihaz olsa bile bi önemi olmaz. İçine sinmiyorsa G2 kullanıcılarına danışıp sormak istediğin şeyleri sorabilirsin hem kafanda soru işareti de kalmaz böylelikle.
Bir çok alanda araştırma yaptım aslında ama g2 nin kamerası hiçhoşuma gitmedi çin malı telefonlar gibi çekiyor o yüzden uzak durmak geliyor içimden

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bir çok alanda araştırma yaptım aslında ama g2 nin kamerası hiçhoşuma gitmedi çin malı telefonlar gibi çekiyor o yüzden uzak durmak geliyor içimden
Bence 5sten sonra sana iyi gelmez

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
rodinatr

rodinatr

Üye
Bence 5sten sonra sana iyi gelmez
Bencede öyle çok kaliteli bi telefon bide şarjı iyi gitse varya tadından yenmez.. jailbraklıyıp burda bi program önerdiler ram ı temizleyince beklemedeyken şarj gitmiyomuş onuda denerim artık yapıcak bişey yok vazgeçilecek bi telefon değil

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Şahsen ben yeni aldım 2 hafta oldu vazgeçemem bu telefondan aslında çok şarj yiyen bir telefon değil batarya kapasitesine göre iyi dayanıyor kapasite çok olsa çoğu telefona kafa tutar

• Beğen
Tepkiler: weesel ve hsynkckygcı@
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben 1 saat vatsap konusmasi yaparim 1 saatte normal sms 1 saatte müzik anca bi 5-6 tane foto o kadar gunu cikarmaz mi?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben 1 saat vatsap konusmasi yaparim 1 saatte normal sms 1 saatte müzik anca bi 5-6 tane foto o kadar gunu cikarmaz mi?
Çok rahat çıkarır dostumBen bütün gün whatsaptan mesajlaşıyorum Aralıklı olarak toplasan onu 1-2 saat arası yapar müzik dinleyip internette de geziniyorum çıkarıyor

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
foreverthe

foreverthe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Herkese tesekkur ederim yalniz bi alim begenmessem zaten 2.el degeri yuksek baska bisi bakarim [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, hsynkckygcı@ ve Serhan
rodinatr

rodinatr

Üye
Ohh be sonunda servisten aldım gıcır gıcır yeni telefonu yeniden bi heves geldi milim çizik yok sıfır

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
İnşallah :) teşekkür ederim.. 7.1.1 de geldi güncellemeyi düşünmüyorum hiç beğenmedim ios 8 i hele şu alltan çıkan kısayol panelini berbat etmişler
Alınca vazgeçemiyorsun onu aklından çıkar :)
O alt paneli bende beğenmedim ama yapcak bir şey yok :) şuanlık Güncelleme zaten sorunlar var sorunsuz Sürüm çıkınca yüklersin :)

rodinatr

rodinatr

Üye
O alt paneli bende beğenmedim ama yapcak bir şey yok :) şuanlık Güncelleme zaten sorunlar var sorunsuz Sürüm çıkınca yüklersin :)
Çıkarırlar yakın zamanda :)
7.1.2 jailbreak yapmaya karar verdim.. arkadaş 4s e yapmış çift tıklama özelliği falan koymuş şekil yapmış inşallah becerebilirim bende
7.1.2 jailbreak yapmaya karar verdim.. arkadaş 4s e yapmış çift tıklama özelliği falan koymuş şekil yapmış inşallah becerebilirim bende
5s i ios 8 olupra jailbreak yapan varmı ? ben deniyorum olmuyor yardımcı olurmuusnuz

• Beğen
okancebi

okancebi

Üye
Daha çıkmadı

furkankaya559758

Üye
5s i ios 8 olupra jailbreak yapan varmı ? ben deniyorum olmuyor yardımcı olurmuusnuz
iOS 8 için Jailbreak çıkmadı.

Üst Alt