maxicepe 3 aydır üyeyim.

Sponsorlu Bağlantılar

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Benim burda çok arqaaşım vardı şimdi hiçbiri yok. En son @MasteLaa fenomen oldu gitti, @Türe naabıyo bilmiyorum (nerdesin olm ankaradaysan görüşek), @x-scarface noldu ona hiç bi fikrim yok @EzgiS'i unutmamak lazım @Amaru Shady en son bişiler yazdı bıraktı @minoo da yok heralde. Bi ara paylaşımlarının altında geyik döndürdüğüm @delrico diye bi abimiz vardı o hele hiç yok. Neyse @Revengeful burda SA karşim. Daha sayamadıklarım var @Mert de burda. Biri daha vardı sanki aklıma gelince onu da eqlerim.Ha bi de @Anafor.CK abimiz vardı naptı acabaDh'dan gelen türoller vardı bi de. @Enivicivokke, @Razzers falan. Onları bile özlemişim lan.
Mastelaa , Anafor.CK ( Cengiz abi ) , Süleyman falan ne oldu bu adamlara acaba. Bunların döneminde çok iyiydi buralar. Sonra black-killing , nick-kalmamış , Hackless , metin falan bunların zamanında da güzel kavgalar oluyordu ;)

• Beğen
Tepkiler: achambo

minoo

minoo

Üye
Ben burdayım la vitaminsiz :op:
Delrico askerde olum haberin yok mu

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve achambo
achambo

achambo

Üye
Ben burdayım la vitaminsiz :op:
Delrico askerde olum haberin yok mu

Pınar abla nasılsın?:tebessüm:svg yi bile png ye dönüştürmede sorun yaşıyorum ya bu widgetle uğraşırken hep beni bulurlar bi gölge koycam yeter:ehe
Mastelaa , Anafor.CK ( Cengiz abi ) , Süleyman falan ne oldu bu adamlara acaba. Bunların döneminde çok iyiydi buralar. Sonra black-killing , nick-kalmamış , Hackless , metin falan bunların zamanında da güzel kavgalar oluyordu ;)

aynen:ehe
Forumun karanlık yerlerine gitme yoksa kendini Lord Voldemort'un ordusunda bulursun

ya onlarla bile karşılaştım sonra beni zindana attılar...

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
doctorrr

doctorrr

Üye
@minoo eyvallah ablam be :D görmüyorum kaç zamandır.

Yalnız onu bilmiyodum.

@Revengeful kimi balıon admin sen aloooooooooo

• Beğen
Tepkiler: minoo

Revengeful

Emekli Yönetici
iyilikte yaramıyor

• Beğen
Tepkiler: szqn55 ve doctorrr
SHS

SHS

Üye
4+1 benimde :D

Revengeful

Emekli Yönetici
En yaşlı benim diye hava atacam ama Mesut yüzünden atamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Serhan
SHS

SHS

Üye
En cool sensin :aha:En cool sensin :aha:

• Beğen
SHS

SHS

Üye
Ne sırıtıyon :angry:

Revengeful

Emekli Yönetici
edit. 2
şimdi serhan gibi kardeşlerimiz kötü etkilenir :d:

• Beğen
Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
en çok hava bende en taze üye benim ama siteyi geç uye olmam benim en büyük kaybım

Takipçi Satın Al

Üst Alt