cepten tv izlemek

Sponsorlu Bağlantılar

sekoda9

Üye
    Konu Sahibi
cepten tv izlemek
arkadaslar cepten herhangi bir hatla ucretsız tv izleme programı var mı ?

• Beğen
Tepkiler: emoli601, srkn_ddemir, remixtik ve 1 kişi daha

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
herhangi bir hatla var ama sadece S60 için ve yabancı kanallar var.
eğer ücretsiz türk kanallarını izlemek istiyorsan (bütün S60 ve S60 3rd telefonlarda)
vodafone hattın olucak ve vodafone mms ayarlarını yaptırıp servislerden tv yi ayarlıcaksınn.

sekoda9

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler bılgı ıcın.bende n 73 var ama vodafone hatla kontor gıdıyo mu.bi bilgin var mı?

memo8807

memo8807

Üye
herhangi bi hatla nası oluo bu is

cell_im38

cell_im38

Üye
vodafone de 0 knt ama diğer hatlarda gprs ücretine tabi tutulursun

ramazanimal

Üye
abi wodafon yok ama o programı koyarsan sevinirim

soket43

soket43

Üye
arkadaşlar vadafonda kontor gitmiyor ben denedim n73 de sorunsuz açılıyo kanallar

sekoda9

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaslar yardımınız icin..

last_shout

last_shout

Üye
n95i de de bi sorun olmuyor demi vodafon hattın da _???

sfaak

Üye
n72 de oluyo mu?

masumruk

masumruk

Üye
şimdilik vodafone hatlarda ve streaming destekli telefonlarda izlenir. yakında turkcell de hizmeti başlatır.

serkanoloji

serkanoloji

Üye
hattınız vodafone ise ücretsiz izleyebiliyorsunuz.şöyleki. ben kendim şuan bile ücretsiz izliyorum.sanki vga kameradan çekilmiş bir video dan bile daha kötü diyebilirim çünki bedava.önce MMS yazın 7070 göndderin.birinciyi silin 2.yi indirin tersi olursa üzgünüm.yani telsim mms yi seçin mmsçd diye bişeyi indirmeyin.daha sonra yada daha önce yani mms den önce VİDEO YAZIP YİNE 7070 e gönderin gelen link anasayfayı tıklatın buyrun tvvvvv.mesajlar ÜCRETSİZDİR.EĞER ÜCRETLİ YAPTILARSA 4 YADA 8 KONTÖR eü feda edin artık.

1980ece

1980ece

Üye
hattınız vodafone ise ücretsiz izleyebiliyorsunuz.şöyleki. ben kendim şuan bile ücretsiz izliyorum.sanki vga kameradan çekilmiş bir video dan bile daha kötü diyebilirim çünki bedava.önce MMS yazın 7070 göndderin.birinciyi silin 2.yi indirin tersi olursa üzgünüm.yani telsim mms yi seçin mmsçd diye bişeyi indirmeyin.daha sonra yada daha önce yani mms den önce VİDEO YAZIP YİNE 7070 e gönderin gelen link anasayfayı tıklatın buyrun tvvvvv.mesajlar ÜCRETSİZDİR.EĞER ÜCRETLİ YAPTILARSA 4 YADA 8 KONTÖR eü feda edin artık.
ben izliyorum ama görüntü iyi değil.ayarlar için vodafone müşteri hizmetlerini ara cep ten tv izlemek istediğini söyle gerekli işlemleri müştteri hizmetleri yapıyor. ayrıca nisana kadar ücretsizmiş ben öğrendim

007fare

Üye
vodafone insanlarla dalga geçiyorlar her ay uzatıyor ya temelli bedava yap yada sürekli tarih değiştirme

freedoom034

freedoom034

Üye
turkcellin yok mu yaa:(

nakrut

Üye
kardeşim ben nokıa n 95 de tv izlemek istiyorum özellikle startv yi yardımcı olursanızsevinirim

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar vodofone hatta 3g çalışan ceptelefonu olması lazım mobil tv izlemek için modofo neden izlemek bedava tvizlemek

presence_islam

presence_islam

Üye
bildiğiniz tv programı var mı tabi beleş olan ve helal olan

levasinay

levasinay

Üye
5800 var bende wlan la bedava tv izleyemezmiyim

Takipçi Satın Al

Üst Alt