cepten tv izlemek

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar vadafonda kontor gitmiyor ben denedim n73 de sorunsuz açılıyo kanallar
arkadaşım bende denedim sadece 1 ay bedava ondan sonra diger aylar 5 tl unutmayın bunu ona göre vodfoneden tv izleyin

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar hiç bi hatta sınırsız bedava tv yok vodofonede sadece 1 ay oda tv ayarlarını yaptırmayanlara bedava onuda söyleyeyim 1 aydan sonrada 5tl paketler

polat_emre

Üye

arkadaşım bende denedim sadece 1 ay bedava ondan sonra diger aylar 5 tl unutmayın bunu ona göre vodfoneden tv izleyin

Arkadaşlar hiç bi hatta sınırsız bedava tv yok vodofonede sadece 1 ay oda tv ayarlarını yaptırmayanlara bedava onuda söyleyeyim 1 aydan sonrada 5tl paketler

Arkadaşım adamlar yorumları ta ne zaman yapmış haberin var mı? senin sende 2010 da yapmışsın bir kere onların yorum yaptığında 2008' di o zamanlarda bedavaydı hemde öyle 1 ay falanda değil baya bi süre 3-5 aymı daha mı uzun hatırlamıyorum şimdi o zamanlar Paket falan da yoktu. Şimdiki gibi. Birde Telsim O zamanlar vardı vodafone almamıştı telsimi henüz sanırım aldıysa da her neyse. durum bu dur Yani İyi Akşamlar

mazimar

Üye
nasıl yaptınız acaba bir anlatsanız
çok makule geçer
tşk ederim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Bildiğim kadarı ile gitmiyordu :) vodofonede

lozan123

lozan123

Üye
Evet Vodafoneda Bazı Kanallar Bedava :oke:

yanlic35

yanlic35

Üye
merhaba ben n80 telefonumda ücretsiz 10 tv kanalını izliyom.ama önce bolt progamını yükledim sonra m.küre .tv den canlı tv izliyorum .özellikle yumurcak tv güzel

var boşuna 5 tl deyip tv obonesi olayın paranızı çöpe atmayın.önce cebinize bolt brosver progamını yükleyin .sonra m.küre tv gidin sonra hangi tv izlemek istiyorsan ona tıkla izle .

Takipçi Satın Al

Üst Alt