İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cemil baba

cemil baba

Üye
Hocam benim bildirimlerde sıkıntı yok. Ayarlardan Pil Tasarrufuna geçip oradan bir sağ sekmeye (yani kullanım) geçip whatsapp izinlerine bakın belki kapanmıştır.

Ağzımdan aldın ;)

O desteklemiyor uyarısını kafaya takma, bende de dedi çatır çutur alıyorum bildirimleri. Ha geçen hafta iki gün boyunca alamadım sonra kendi kendine düzeldi.
hay ALLAH razı olsun. yemin ediyorum telefonu parçalayacaktım neredeyse. satıp androide geçmeyi bile düşündüm. etrafımı androidçiler sardı, kendimi kötü hissediyorum.
yalnız wp8 de arka plan görevi kapalı olduğu halde geliyordu. o yanılttı beni. mağaza yorumlarına baktım birçok kişi benimle aynı sorunu yaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

luckysleven

luckysleven

Üye
hay ALLAH razı olsun. yemin ediyorum telefonu parçalayacaktım neredeyse. satıp androide geçmeyi bile düşündüm. etrafımı androidçiler sardı, kendimi kötü hissediyorum.
yalnız wp8 de arka plan görevi kapalı olduğu halde geliyordu. o yanılttı beni. mağaza yorumlarına baktım birçok kişi benimle aynı sorunu yaşıyor.

dostum ben biraz daha rahatlatayim seni 520,925,720 ve 1320 de whatsapp ayni uyariyi veriyor he de gec : )

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
dakamon

dakamon

Üye
Lanet olsun şu aveaya yada telefona. Sürekli arama düştü diyor aramayı iptal ediyor 50 kere üst üste aradım ya

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
dakamon

dakamon

Üye
Bide Facebook uygulaması sıkıntılı. Size de oluyor mu? Mesela bi video izlediniz facede izledikten sonra faceye dönerken surduruluyor diyor ve bi sure bekletip atıyor. Sonra tekrar açmak istiyorum programı dokunuyorum dokunuyorum açılmıyor sonra kendiliğinden açılıyor ama Facebook yazan mavi ekranda bekletiyor bir sure yine atıyor programdan. Kendine gelene kadar beklemek zorunda kalıyorum. Umarım update 1 in betasını kullandığım içindir bu.

YkPkY

YkPkY

Üye
Feysbukumuz maalesef berbat.güncelleler gelmiyor,düzenleme yok,her sayfaya girmiyor

emz

emz

Üye
Abi beni hem 520, hem de 525 kullananlara yazarsanız sevinirim :D
İkisi de bende kalıyor, biri yakınına, diğeri bana :ehe

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar sürekli beta kullanıpta bozuk uygulamalar için sürekli "finali gelince düzelecek" diyerek beklerseniz sonsuza kadar hep betalalarla hep bozuk uygulamalar kullanır hepte kararlı sürüm gelecek diye beklemede kalırsınız. Sürekli yeni betalar çıkacağı içinde hep bozuk bozuk veryansın edersiniz. Bence betada bozuk bir şey varsa ve eğer o sizin kafaya taktığınız bir şey ise önceki kararlı sürüme geri dönüp sağlam sağlam kullanın. Beta denilen sürümün finali çıkınca yada ek güncelleme ile o kafaya taktığınız sorunlu uygulama yenilenince tekrar üst sürüme geçiş yaparsınız. Böylece kafanız rahat olur. Yani aksi halde bunun sonu yok ki :)

• Beğen
Tepkiler: emz
beats

beats

Üye
Bütün bu Ar-Ge'ler, gelişen teknolojiler bunun için mi var yahu ? :gun1::)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

enolaguy

Üye
pil yönetimine git ekranı sağdan sola kaydır arka planda çalışan uygulamalardan bildirimlerini almak istediklerine arka planda çalışma onayı ver

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bütün bu Ar-Ge'ler, gelişen teknolojiler bunun için mi var yahu ? :gun1::)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

adamlar sırf dikkat çekmek ve youtubeden yüksek izlenme yaparak para kazanmak için yapıyorlar

...decode...

...decode...

Üye
Lumia 820 kullananlara ekleyebilir misiniz beni de? :) Sarı / Siyah kullanıyorum.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
1049

YkPkY

YkPkY

Üye
930u mediamrktte göremedim.inceleyen nerede inceledi

Anil-D

Anil-D

Üye
guzel bir lumia onerin sarji iyi dayanan oyun oynasamda ekranı 7 saati gececek bir telefon cunku 7 saat suan s4 um veriyor ama yetmiyor

Anil-D

Anil-D

Üye
fiyat cok pahali olmasin

beats

beats

Üye
guzel bir lumia onerin sarji iyi dayanan oyun oynasamda ekranı 7 saati gececek bir telefon cunku 7 saat suan s4 um veriyor ama yetmiyor

Pil tüketiminin iyi olduğu söyleniyor, çoğu kullanıcı o konuda memnun ayrıca Lumia 1520 ile aynı batarya kapasitesine sahip.

oznkrts

oznkrts

Üye

Pil tüketiminin iyi olduğu söyleniyor, çoğu kullanıcı o konuda memnun ayrıca Lumia 1520 ile aynı batarya kapasitesine sahip.

O telefonlarda kamera çok kötü ya

Üst Alt