İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Valla anlamadım.:):D
Nokia İngiltere Twitter sayfası paylaştı abi. Yeni evimize taşınıyoruz diyor. Site zaten hazır;

Yani artık nokia.com yerine microsoft.com olacak yakında.Şu güzel logoyu harbiden biritiyorlar :(

Ben çocukluğumdan beri Nokia kullanmış Nokia aşığı adamım. Zaten Nokia bize Windows Phone'u sevdirdi. Ama şimdi olaya bak :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hayırlısı olsun ne diyelim.

enolaguy

Üye
Benide 1520 kullanıcısı olarak ekleyebilirsiniz

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikinci günü tamamladık Lumia 930'un bataryasıyla. 3G açık,mail, Facebook,twitter entegre, wifi ile toplamda 5-6 saat civarı internet ve toplamda bir saat civarında konuşmayla durum şimdilik böyle :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
YkPkY

YkPkY

Üye
yorum,bakalım ne ile gönderdiallah allah.
bi fikri olan varmı arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tarayıcı ayarı mobildeyken İphone, masaüstü görünümdeyken de Surface yazar.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Serhan
YkPkY

YkPkY

Üye
Saolun kardeşler.
Cihazım normalmiş yani :)

cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar uygulama yedeklemede sıkıntı yaşıyorum. Tam yedekleme yapılamadı gibisinden bir uyarı alıyorum. Ne yapman lazım? Düzgün yedeklese 8.1 kararlı sürüme geçeceğim.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Akhtoher
cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar 8.1 e geçtiğimden beri whatsapp bildirimlerini alamıyorum. önce PfD ardından kararlı sürümde aynı sorun var. kararlı sürüme geçince düzelir diye düşünüyordum fakat düzelmedi.

ilk açılışta ' whatsapp cihazınızın WP yazılım versiyonunu desteklemiyor. bazı özellikler düzgün çalışmayabilir' uyarısını verdi. aynı uyarıyı PfD sürümünde de almıştım ilk açılışta. biri yardımcı olabilir mi? sırf bu yüzden satmayı bile aklımdan geçirdim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam benim bildirimlerde sıkıntı yok. Ayarlardan Pil Tasarrufuna geçip oradan bir sağ sekmeye (yani kullanım) geçip whatsapp izinlerine bakın belki kapanmıştır.

YkPkY

YkPkY

Üye
Hocam benim bildirimlerde sıkıntı yok. Ayarlardan Pil Tasarrufuna geçip oradan bir sağ sekmeye (yani kullanım) geçip whatsapp izinlerine bakın belki kapanmıştır.

Ağzımdan aldın ;)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar 8.1 e geçtiğimden beri whatsapp bildirimlerini alamıyorum. önce PfD ardından kararlı sürümde aynı sorun var. kararlı sürüme geçince düzelir diye düşünüyordum fakat düzelmedi.

ilk açılışta ' whatsapp cihazınızın WP yazılım versiyonunu desteklemiyor. bazı özellikler düzgün çalışmayabilir' uyarısını verdi. aynı uyarıyı PfD sürümünde de almıştım ilk açılışta. biri yardımcı olabilir mi? sırf bu yüzden satmayı bile aklımdan geçirdim.
O desteklemiyor uyarısını kafaya takma, bende de dedi çatır çutur alıyorum bildirimleri. Ha geçen hafta iki gün boyunca alamadım sonra kendi kendine düzeldi.

dakamon

dakamon

Üye
Bize de Türkççe dikte özelliği gelmez mi acaba ya. Bence çok kullanışlı iş görür bir şey. @papakudioflu @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt