suyunsesi
Üye
Verilen mesaj çok net. Fakat ben bu olaya alışacağımı sanmıyorum.
Valla anlamadım.

Verilen mesaj çok net. Fakat ben bu olaya alışacağımı sanmıyorum.

Nokia İngiltere Twitter sayfası paylaştı abi. Yeni evimize taşınıyoruz diyor. Site zaten hazır;Valla anlamadım.![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızikinci günü tamamladık Lumia 930'un bataryasıyla. 3G açık,mail, Facebook,twitter entegre, wifi ile toplamda 5-6 saat civarı internet ve toplamda bir saat civarında konuşmayla durum şimdilik böyle![]()
yorum,bakalım ne ile gönderdiallah allah.
bi fikri olan varmı arkadaşlar

Evet bazen surfacw tablet bazende iphone diyorNormal siteden bakman gerek.altımdaki imzaya![]()

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.Benide 1520 kullanıcısı olarak ekleyebilirsiniz

Kurtlar Vadisi'nde Microsoft anlaşması sona ermiş sanırım. Bütün dizi iPhone a geçiş yapmış.
kanal ile alakası olabilir... 
Ben perşembe izleyemedim deAynısını demiştim, perşembe günü.kanal ile alakası olabilir...
![]()
bu tür anlaşmalar herhalde sezonluk oluyor 
Hocam benim bildirimlerde sıkıntı yok. Ayarlardan Pil Tasarrufuna geçip oradan bir sağ sekmeye (yani kullanım) geçip whatsapp izinlerine bakın belki kapanmıştır.
O desteklemiyor uyarısını kafaya takma, bende de dedi çatır çutur alıyorum bildirimleri. Ha geçen hafta iki gün boyunca alamadım sonra kendi kendine düzeldi.arkadaşlar 8.1 e geçtiğimden beri whatsapp bildirimlerini alamıyorum. önce PfD ardından kararlı sürümde aynı sorun var. kararlı sürüme geçince düzelir diye düşünüyordum fakat düzelmedi.
ilk açılışta ' whatsapp cihazınızın WP yazılım versiyonunu desteklemiyor. bazı özellikler düzgün çalışmayabilir' uyarısını verdi. aynı uyarıyı PfD sürümünde de almıştım ilk açılışta. biri yardımcı olabilir mi? sırf bu yüzden satmayı bile aklımdan geçirdim.