i9070 advance 4.4.4 SlimKat

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
iyi de resim yok video yok doğru düzgün kullanıcı yorumu yok bir şey diyemem dostum değişiklik arıyorsan carbon roma geç ben şuan carbon roma geçtim daha fazla özellik var stabil sadece hafıza kartı dahili hafıza yapılmıyor onun dışında hiç sorun yok
Orda screenshoot kisminda birsuru resim var gorememis olabilirsin birde yeni rom atacagimiz zaten cm11 yuklemeye falan gerek varmi yoksa bu crystal rom olsun carbon rom olsun onlara gecis yaparken wipe factory reset yapip direk romlari flashlayabiliyormuyuz?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
cm11 i yüklemene gerek yok ama tüm wipeleri yapman gerek

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Tum wipelari acarmisin ?
recoveri mod ile
wipe/advanced wipe/dalvik cache,system,cache,data ve cdcart hepsini işaretle ve sil ama rom hafıza kartında olsun telefonun dahili hafızası da silinecek sonra geri çıkıp instal kısmından romu kur

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
recoveri mod ile
wipe/advanced wipe/dalvik cache,system,cache,data ve cdcart hepsini işaretle ve sil ama rom hafıza kartında olsun telefonun dahili hafızası da silinecek sonra geri çıkıp instal kısmından romu kur
Tamamdir eyvallah onerdigin boyle guzel akici bir rom var midir

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir eyvallah onerdigin boyle guzel akici bir rom var midir
şimdi carbon ramu önermek isterim o da oldukça satabil ama sanki şarj slimkata nazaran daha çok harcıyor o yüzden en stabil en kullanışlı rom slimkat diğer hiç bir 4.4.4 olan romlar stabil değil hepsinde kusur ve problem var mesela dart olan bir rom vardı berbat bir şeydi yani demek istediğim ben hiçbirinden slimkat ve corbon romun dışında bir tad alamadım hepsi sorunlu siz genede şansınızı deneyim

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
şimdi carbon ramu önermek isterim o da oldukça satabil ama sanki şarj slimkata nazaran daha çok harcıyor o yüzden en stabil en kullanışlı rom slimkat diğer hiç bir 4.4.4 olan romlar stabil değil hepsinde kusur ve problem var mesela dart olan bir rom vardı berbat bir şeydi yani demek istediğim ben hiçbirinden slimkat ve corbon romun dışında bir tad alamadım hepsi sorunlu siz genede şansınızı deneyim
Kardo crystal romla Jetmod romu denedin mi ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sagolasin :Dkardo birde xda ya bakar misin slimkatta son sayfaya flo yeni rom geliyor yazmis falan tam anlamadim sende bakar misin
evet yeni bir güncelleme verecekmiş hadi gözümüz aydın ama ben carbon romdayım bize verdi sıra silimkatta :)

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
evet yeni bir güncelleme verecekmiş hadi gözümüz aydın ama ben carbon romdayım bize verdi sıra silimkatta :)
Size verilen nasildi bayagi yeni seyler mi yapmisti bende carbon roma gece bilirim o zaman :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Size verilen nasildi bayagi yeni seyler mi yapmisti bende carbon roma gece bilirim o zaman :D
berbat ötesi durduk yere reset atıyor aman aman sakın hiç bozma romu burada kal eğer memnun ise şu an ki romda kalmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2513992

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap

hgaziyilmaz

Üye
Valla ben 20140711 slimkat romuna döndüm. Son slimkat final romundan daha hızlı ve sorunsuz gibi geldi. Gaps olarak son mini gaps yüklemesini kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben 20140711 slimkat romuna döndüm. Son slimkat final romundan daha hızlı ve sorunsuz gibi geldi. Gaps olarak son mini gaps yüklemesini kullanıyorum
ben 4.4.2 yi kullanmaya başladım sizde hiç telefon ısınınca reset atma oluyor mu ?

hgaziyilmaz

Üye
İşlemciyi yormayan (twitter gibi) uygulamalarda arada bir donuyor ve yeniden başlıyordu. Bende de bardağı taşırdı... Aslında 4.4.2 den memnunsan ben de dönebilirim. Sen en stabil rom olarak 20140711 slimkat ı önerdiğin için yüklemiştim.

• Beğen

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Ben hala build 16 dayim sizede oneririm gayet guzel ve akici :D

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
İşlemciyi yormayan (twitter gibi) uygulamalarda arada bir donuyor ve yeniden başlıyordu. Bende de bardağı taşırdı... Aslında 4.4.2 den memnunsan ben de dönebilirim. Sen en stabil rom olarak 20140711 slimkat ı önerdiğin için yüklemiştim.
aslında 4.4.2 daha iyidi ben onu 6 ay filan kullandım hiç sorun problem yaşamadım ilk konuyu da öyle açmıştım bu güncellemeler maf etti şimdi hangi rom onuda bilmiyorum bu gappslar mı bozuyor rom mu anlamadım neyse ben şuan eskiye geri döndüm 4.4.2 deyim
build 4 ü kullanıyorum;

orada kernel zip var onu da yükleyin diyor ama ben yüklemedim

hgaziyilmaz

Üye
Dünden beri slimkat 4.4.2 build 4 ü kullanıyorum. Gerçekten yağ gibi akıyor. Ben bu romdan niye vazgeçtim bilmiyorum. Video ve fotoğraf çekimini test etmedim…

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Dünden beri slimkat 4.4.2 build 4 ü kullanıyorum. Gerçekten yağ gibi akıyor. Ben bu romdan niye vazgeçtim bilmiyorum. Video ve fotoğraf çekimini test etmedim…
Evet bende i9070 advance için son sözü bu ROM diyorum en iyi en stabil en sorunsuz olan rom bu galiba ben ne hikmet ise 4.4.4 den hiç memnun kalmadım reset atma olayı çok oluyordu bunda pek karşılaşmadım ayrıca şarj da çok iyiarkadaşlar bizim slimkat güncelleme almış ben daha kurmadığım için bir şey yazmadım ama hem slimkat 4.4.4 hemde gapplar son güncelemelerini almış bilginiz olsun
gapps;
slimkat4.4.4(08.27)rom:

Üst Alt